[display_podcast]

Dibuix de l'Albert presidint el programa 165

  

Programa destinat 100% a tertúlia d’actualitat tecnològica on parlem de les vídeo-consoles de nova generació: la Xbox One i la PS4. També ens centrem en totes les novetats presentades per Yahoo i parlem de les dades de vendes i accés web que dominades per Android i Apple de forma massiva.

  

TERTÚLIA 100% Tecnològica

– Apunta’t a la Comunitat #Mossegui de Google+
– Ja disponible l’App #Mosseguis per Android
– Microsoft llença la nova consola XBox One.
Sony anuncia la presentació oficial de la nova PS4 pel 10 de Juny
– La nova campanya de marketing de Microsoft, agressiva amb Apple, comparant una tauleta amb Windows 8 i l’iPad, enfoten-se de Siri.
iOS i Android, junts, suposen el 96.6% del trafic total de mòbils a la web i més del 92% del total de vendes al primer trimestre de 2013
– Yahoo-Flickr ofereix 1 TERA BYTE d’espai per fotos, Yahoo compra Tumblr i anuncia que vol comprar Hulu.
– Es subhasta un apple 1 per 671K dol·lars.

  

PROPOSTES MOSSEGUIS

– (Tomàs) Jobeeper és una app gratis, àgil i senzilla que troba ofertes de treball per a tu
– (Tomàs) AppCircus el proper 13 de juny a Barcelona les apps més emergents a l’escenari Hands On Àrea del Sónar+D – oportunitat per desenvolupadors i per a públic en general.
– (Miquel Coll) Maquina per detectar els serveis enterrats (cables, canyeries sense necessitat d’aixecar el terra) desenvolupat a Terrassa.

  

Música

Grups / Artistes: Blaumut
Àlbum: El Turista
Cançons: Bicicletes – Only You (i el teu Xampú)

  

Escolta’ns també a:

CoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio CubellesRàdio 90Ràdio SilenciRàdio GelidaRàdio Molins de ReiRàdio PalafrugellRàdio CapitalRàdio Televisió AndorranaRàdio ArgentonaRàdio SallentRàdio Ateneu del ClotRàdio Platja d’AroRàdio BalsarenyRàdio Sant Antoni de VilamajorRàdio ViladecavallsLaVeuJoveTVRàdio Sant Fost.

  

Subscripcions als Podcasts:

El podcast està disponible per a la seva subscripció via iTunes o RSS