[display_podcast]

David Vilella - Gamificació

  
Ens visita David Vilella, un dels responsables de Neapolis, per parlar de Gamificació. En temps de tertúlia ens centrem en tot allò presentat a la Google IO 2013 i afegim una breu entrevista amb Carles Almagro, responsable de Recursos Humans de l’empresa de vídeojocs King, amb seu a Barcelona.

A la secció de ciència de la Sílvia Bonàs parlem de Gamificació i Ciència i tanquem amb les ja habituals propostes mosseguis.

  

Conversa amb DAVID VILELLA – GAMIFICACIÓ

David Vilella (a Linkedin)
Gamificació (a la Wikipedia)
Neapolis

  

TERTÚLIA #mossegui

– Novetats presentades a la Google IO 2013
Entrada de mossegalapoma on detallem les novetats de la Google IO 2013
– Entrevista amb Carles Almagro, responsable de Recursos Humans de l’empresa de vídeojocs King.

  

SECCIÓ CIÈNCIA – Sílvia Bonàs

La Gamificació i la recerca científica.

  

PROPOSTES MOSSEGUIS

– (@luis_quevedo) Ens proposa un fabricant de roba tecky i, a la vegada, trending. Amb processos de disseny curiosos com basats en la termografia del cos humà i, també, amb recerca de nous materials: “Ministry of Supply
– (Rafas Tendence) via comunitat #mossegui a Google+ ens recomana Tarragona Virtual: un projecte web per a visitar els monuments i els esdeveniments més importants de la ciutat amb una visió 360 graus.

  

Música

Grups / Artistes: L.A. (Lluís Albert)
Àlbum:
Cançons: Perfect Combination – Dualize

  

Escolta’ns també a:

CoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio CubellesRàdio 90Ràdio SilenciRàdio GelidaRàdio Molins de ReiRàdio PalafrugellRàdio CapitalRàdio Televisió AndorranaRàdio ArgentonaRàdio SallentRàdio Ateneu del ClotRàdio Platja d’AroRàdio BalsarenyRàdio Sant Antoni de VilamajorRàdio ViladecavallsLaVeuJoveTVRàdio Sant Fost.

  

Subscripcions als Podcasts:

El podcast està disponible per a la seva subscripció via iTunes o RSS