[display_podcast]

El programa d’aquesta setmana està destinat 100% a actualitat tecnològica i hem parlat de:

  

PROPOSTES MOSSEGUIS

– (Joel via Twitter) ens recomana la novel·la Ready Player One, d’Ernest Cline. Ja té uns dies, però molt recomanable pels frikis dels 80.
– (Tomàs) Nou “bundle” – “farcellet” per Mac: 10 programes per 49,99$ MacLegion.com
– (Gerard Navarro Alis a Google+) Ens proposa l’App per iOS “Files App”, una bona forma de tenir endreçats, sota una mateixa app, tota mena d’arxius, poder-los gestionar, esborrar, desar en carpetes, etc.
– (Marc Gibert via Comunitat Mossegui a Google+) Ens proposa un altre bundle (farcellet) per Mac i GRATUÏT! de la gent de MacUpdate.
– (Esther) Convido a la gent a participar d’un projecte de croudsourcing que estem desenvolupant al Museu Morera de Lleida, vinculat a l’exposició “Gili Roig i la fotografia”. Anirem alliberant un munt de plaques de vidre digitalitzades a Flickr i ens agradaria que si la gent identifica persones o llocs ens ho faci saber comentant les fotos. També s’ha habilitat un grup de Flickr per si la gent s’anima a penjar fotos actuals dels mateixos llocs fotografiats ara fa 100 anys.
– (Gerard Navarro Alis a Google+) Impressionant aplicació de retoc fotogràfic per iOS amb funcionalitats que podem trobar a Photoshop… “Facetune
– (Óscar Sànchez via mail) ens recomna la sèria SCRUBS rodada entre el 2001 i el 2010. És una sèrie de comèdia, drama i medicina. Retransmesa per NEOX es pot trobar tota a YouTube en castellà
– (Roger Baldomà) Ens recorda que del 12 al 14 d’abril a Barcelona s’organitza el Megathon de Windows 8 i Windows Phone 8 amb cursos en directe que es retransmetran per streaming.
– (Ludo) La Ruth Raventos, coincidint amb la celebració del dia internacional de l’autisme, ens presenta Happy Geese, un joc de la OCA dissenyat per als més petits i nens amb necessitats especials.

  

Música

Jamendo.com
Grups / Artistes: Juice Big City
Àlbum:
Cançons: One Two Three – 100 Days

  

Escolta’ns també a:

CoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio CubellesRàdio 90Ràdio SilenciRàdio GelidaRàdio Molins de ReiRàdio PalafrugellRàdio CapitalRàdio Televisió AndorranaRàdio ArgentonaRàdio SallentRàdio Ateneu del ClotRàdio Platja d’AroRàdio BalsarenyRàdio Sant Antoni de VilamajorRàdio ViladecavallsLaVeuJoveTV.

  

Subscripcions als Podcasts:

El podcast està disponible per a la seva subscripció via iTunes o RSS