mlp149


[display_podcast]

Feia moltes setmanes que no dedicàvem un programa gairebé en la seva totalitat a parlar de tertúlia tecnològica en el seu format clàssic. Avui ho hem fet tractant temes, entre d’altres, com el nou jailbreak per iOS, el compromís de 250.000 contrasenyes de Twitter o la prova de la Surface (tauleta de Microsoft) que està provant en Marc.

A banda hem tingut la secció de ciència amb en Coke on hem parlat de fermentació i destil·lació i, sense oblidar, un munt de propostes mosseguis que, com cada setmana, ens heu fet arribar.

  

TERTÚLIA MOSSEGUI: Actualitat – Format llarg

– Anunciem mossegalapoma en vídeo, el nou format en vídeo dels programes, de moment en proves
– Jailbreak disponible per els dispositus iOS 6 – 6.1 amb evasi0n
– Twitter admet que 250.000 contrasenyes dels seus usuaris han estat compromeses per un forat de seguretat.
– Parlem del Nayparrot (Nexus Galaxy II) i en Marc ha provat la Surface RT i està totalment decebut.
– Eines de participació ciutadana: change.org que és un recull de firmes electròniques. Fenomen actual gracies a la petició de dimissio de Rajoy (al voltant del milió de firmes). El nostre convidat al programa 147, Marc Garriga, ha obert un proces semblant a favor de la transparència dels partits polítics.
– (Josep Ramón Garcia via Comunitat #mossegui) ens proposa que parlem de Adobe Creative Cloud, aplicacions de lloguer professionals de tota la Suite d’Adobe a 61,49€ al mes
– Comunitat #mossegui a Google+

  

#SorteigMossegui

Els guanyadors de l’App iEstelada HD per iPad cedida per en Jordi Sirvent han estat:

@rogerserra, @XPujadas, @felipescarabat, @oscsanchez6 i @nilgarcia0

Enhorabona!

  

NOU #SorteigDeej

deej

I, atenció, tenim un nou sorteig de 2 codis promocionals de l’App per iPhone/iPad especial per a DJ deej cedida pels seus creadors: inqbarna

Fins dimarts 12 de febrer a les 12h tens temps per participar seguint @mossegalapoma a Twitter i fent una piulada amb l’etiqueta #sorteigDeej.

  

SECCIÓ CIÈNCIA amb en Coke:

Avui en Coke ens parla dels processos de fermentació i de destil·lació.

  

PROPOSTES MOSSEGUIS

– (Raul) Joc per a iOS i Android “Perros y Gatos”, menys d’1€, de la Asociación Nacional de Amigos de las Animales. Juga a cuidar la teva mascota virtual mentre ajudes a animals reals que aquesta associació té per a adoptar. Joc i ajuda real, molt recomanable.
– (@granludo) Pel·lícula Entre maestros
– (@Tomi147) En Jesús ens proposa una sèrie francesa “Les Revenants”. Inquietant i acollonidora! 🙂
– (Carles Cano via comunitat Google+) Safari Books Online: accés a milers de llibres (i també vídeos) de l’editorial O’reilly i d’altres. Tenen una subscripció de 27€ / mes pero els primers 6 mesos ho rebaixen a 20€/mes. Pots tenir 10 llibres a la teva “estantería virtual” cada mes.
– (Raul) Carnaval de Vilanova i la Geltrú, el millor del món.
– (Eric Nolis via Twitter) ens recomana l’App “Drawto per Whatsapp” que permet fer dibuixos i enviar-los per Whatsapp.
– Ha sortit el primer teaser trailer d’una pel.lícula del Capità Harlock, de dibuixos animats realistes.
– (@iErst via Twitter) ens recomana l’App “Foldify” una App que et permet dibuixar divertides creacions “retallables” i després ho envia a la impressora per a que les retallis i muntis. Genial! Pot fer coses tan xules com aquesta:

mossegui foldify

  

Música

Grups / Artistes: Josep Bordes
Àlbum: L’Etern Retorn
Cançons: De tant en tant – Taiwan

  

Escolta’ns també a:

Ràdio ARTCoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio CubellesRàdio 90Ràdio SilenciRàdio GelidaRàdio Molins de ReiRàdio PalafrugellRàdio CapitalRàdio Televisió AndorranaRàdio ArgentonaRàdio SallentRàdio Ateneu del ClotRàdio Platja d’AroRàdio BalsarenyRàdio Sant Antoni de VilamajorRàdio Viladecavalls.

  

Subscripcions als Podcasts:

El podcast està disponible per a la seva subscripció via iTunes o RSS