Marc Cuevas


[display_podcast]

Iniciem any i ho fem en companyia del músic i tècnic Marc Cuevas, un dels membres bàsics del grup The Calembours, on repassem els temes tècnics, logístics i de promoció d’un grup de música a casa nostra.

Tertúlia, anunci de sorteig, secció de ciència i propostes mosseguis configuren el programa d’avui.

  

CONVERSA AMB: Marc Cuevas

– Inicis de “The Calembours
– Estudis de “Abbey Road” on van masteritzar una peça del seu EP “Stay”
– Com funciona el procés de “mastering” d’una cançó o cançons
– Referència al documental – making of: “Darkness of the edge of town” de Bruce Springsteen (una petita part a YouTube i tot els discos i la pel·lícula de compra a Amazon)
– Com fer la difusió d’un grup nou.
– Com fer la producció amb certa qualitat

  

NOU SORTEIG #MOSSEGUI

Els amics de Juno Creations, creadors de contes pels menuts per iOS, ens cedeixen per sortejar 10 codis promocionals del nou conte “6 punts”.

Com sempre per participar cal seguir @mossegalapoma a Twitter i fer una piulada amb el hashtag #sorteigMossegui. Teniu temps fins dimarts 15 de gener a les 12h. El mateix dia a les 14 farem el sorteig i donarem els guanyadors a Twitter i al següent programa.

  

TERTÚLIA MOSSEGUI: Actualitat

– El concepte de “Phablet” (barreja de smartphone i tablet) i el Nou Xperia Z
Corrupció a les Apple Store (article de Gizmodo USA)
– “Windows 8 és un sistema operatiu completament inútil” Vídeo opinió de Brian Boyko amb anàlisi detallat amb 1 mes d’ús.
Google Maps no funciona a Windows Phone 8
– Zona de debat #mossegui i de #mercadilloMossegui dins de la xarxa social Google+ on tenim una Comunitat activa a la que us hi podeu afegir amb autorització prèvia de l’administrador. Si teniu intenció de ser actius participant, afegiu-vos-hi.

  

SECCIÓ CIÈNCIA: parlem de consum energètic i renovables a Catalunya

En Coke ens proposa parlar i debatre sobre consum energètic i energies renovables a Catalunya.

  

PROPOSTES MOSSEGUIS

– (@albertikuu) Recomano la nova versió d’Evernote food, una meravella si us agrada la gastronomia.
– (@daniel__julia) Ens aconsella el servei web (també disponible des de mòbil) Oberta.cat: una agenda que, un cop detecta la teva localització et recomana tot un seguit d’accions culturals, visites, etc que pots fer en aquell precís moment i en l’indret on et trobes.
– (@tomasmanz) Un nou podcast “Puro Windows”, en espanyol, pels pcermundistes que necessiteu estar al dia. Un podcast nou on intervenen amics com en Roger Baldomà.
– (@sideround) L’Isaac Rodríguez , de 16 anys, ha desenvolupat una aplicació gratuïta “iEquation” per iPhone que, com el seu nom indica, ajuda als estudiants a resoldres equacions i funcions matemàtiques.

  

Música

Grups / Artistes: The Calembours
Àlbum: EP Stay
Cançons: Back Home – Out in the City

  

Escolta’ns també a:

Ràdio ARTCoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio CubellesRàdio 90Ràdio SilenciRàdio GelidaRàdio Molins de ReiRàdio PalafrugellRàdio CapitalRàdio Televisió AndorranaRàdio ArgentonaRàdio SallentRàdio Ateneu del ClotRàdio Platja d’AroRàdio BalsarenyRàdio Sant Antoni de VilamajorRàdio Viladecavalls.

  

Subscripcions als Podcasts:

El podcast està disponible per a la seva subscripció via iTunes o RSS