[display_podcast]
L’UPC School patrocina aquest episodi de mossegalapoma.

Primer podcast on sortim en directe per streaming durant l’enregistrament i on volem agrair a tots els mosseguis que, via Twitter, vau tenir la paciència per fer proves amb nosaltres. A partir del següent podcast és podrà accedir al directe de manera senzilla. Estigueu atents al bloc i a Twitter on publicarem l’enllaç

En aquest episodi ens acompanyen la Mireia Giné i l’Enric Mauri (directora i subdirector respectivament) de #llumsdelaciutat on parlem del seu projecte multiplaforma ràdio, tv, web.

L’actualitat macaire amb en Miquel Labòria del BAC, les respostes a les vostres preguntes fetes pel Dr. Mac i les propostes mosseguis configuren aquest Podcast 71.

Donem les gràcies a l’Albert Bonet, locutor, realitzador i redactor multimèdia de TV3.cat, la seva ajuda desinteressada en la creació dels nous jingles i cunyes professionals així com el suport en la millora tècnica de l’enregistrament del programa.

Contiguts en detall (shownotes):

Entrevista a Llumsdelaciutat

“Llums de la Ciutat és una multiplataforma (ràdio, televisió, premsa i web) feta i coordinada per estudiants de la Facultat de Comunicació Blanquerna que pretén acostar-se a l’actualitat i al món de la comunicació amb criteri i un petit toc d’humor.” Així és descriuen la Mireia i l’Enric que encapçalen un equip de més de 40 persones.

Amb nous projectes molt interessants que ens detallen i la data de sortida d’aquesta segona temporada aquest 12 d’Octubre de 2010.

Actualitat Apple: amb Miquel Labòria del BAC

– (Tomàs) Trobada mossegui al Bar Kimera per inaugurar la 4ª temporada del Podcast.
– El català a l’Apple Store de La Maquinista, no és cert que se’l discrimini o que els empleats no el facin servir, demores en les reparacions i problemes amb les microSIM de MoviStar.
– (David Caules) Dropbox que amplía el límit de GB a 10GB en determinats casos
– (David Caules) El nou iPod Touch amb peces de menor qualitat que l’iPhone
– (David Caules) Google instant!
– (David Caules) Pepephone, millor servei d’atenció al client segons la OCU. Iphone lliure + pepephone és una opció recomanable?

Dr. Mac

Tens una pregunta pel doctor? Envia’ns un correu a podcast (arroba) mossegalapoma.cat o fes-nos arribar un twit amb el hashtag #mossegui.

(Aitor) Compressió i concatenació d’arxius: Stuffit Expander, unrarx, Split concat.
(Galipau) Fotografies en rodó: PTGui.
(Teixi) Bug d’idioma en iOS
(lluiscamell) Problemes amb la iSight i Snow Leopard: Als fòrums oficials recomanen la instal·lació del Securtiy Update 2010-005.
(esthersole) Problemes amb l’Spotlight: Reparar Permisos, anar a preferències del sistema – spotlight i a la llista d’exclusions afegir (+) i immediatament tornar a treure (-) el disc dur principal o Macintosh HD (spotlight torna a fer una reindexació).

Propostes mosseguis

Tens una proposta per compartir amb els mosseguis? Envia’ns un correu a podcast (arroba) mossegalapoma.cat o fes-nos arribar un twit amb el hashtag #mossegui.

(Marcel) Immillorable emissora on-line de Jazz comercial i Soul: SmoothJazz
(Marcel) “Tuneja” el teu iPhone.
(Aitor) La companyia de teatre El fantàstic Hardy Freenkel inaugura nova web
(Aitor) Sèrie TV: Doctor Who Nova adaptació de la BBC de la sèrie clàssica de 1963.
(Aitor) Pel·lícula El Cosmonauta, projecte interactiu, participatiu, Creative Commons i crowdfunding.

Música

L’amic mossegui @xaviviro toca en el grup de rock “The Singletons“, amb música Creative Commons que fem servir per acompanyar-nos en aquest episodi.

Subscripcions als Podcasts:

rss podcast rss itunes rss miro