José Navarro, de l'empresa Evidentia


[display_podcast]

A mitjans de setembre, al podcast 130, ens va acompanyar en José Navarro, de l’empresa Evidentia, per parlar de Peritatge Informàtic Forense. La seva participació ens va agradar força i avui hi torna per portar-nos tres casos concrets de delictes informàtics, explicats en detall.

TERTÚLIA MOSSEGUI: Delictes informàtics

Tres casos:
– La Concejala de Yébenes
– Correu a tota la plantilla, clients i proveïdors amb una foto del director, insults i documents confidencials.
– Un director comercial marxa de la companyia i monta una nova empresa al mateix sector i mercat. L’informàtic, que segueix a l’empresa, controla el correu del director mitjançant un troià i filtra la informació al director comercial fent competència deslleial.

SORTEIG

app caçador de bolets

Aquesta setmana al #sorteigMossegui sortejàvem quatre llicències de l’App per iOS Caçadors de Bolets. Els guanyadors són:

– Imma (@immotamimota)
– Jordi Gomis (@Nirtaka)
– Pedro Igeño (@pedropalamos)
– Jofre Dalmau (@jofredalmau)

TERTÚLIA MOSSEGUI: Apple

– Actualització 6.0.1 per a iOS
– Apple treu actualitzacions oficials de Safari i iPhoto per a OS X
– Phillips ha llançat les bombetes de leds “Hue”, que permeten ser controlades per dispositius iOS (iPhone i iPad) via Wi-Fi.
– Deteriorament dels cables d’alimentació de l’iPhone 4, MacBook Pro, etc.

SECCIÓ Android

– Android 4.2
– Nous dispositius Google Nexus: Nexus 4, Nexus 7 amb HDSPA+ i Nexus 10
– Google Now

PROPOSTES MOSSEGUIS

– En @SinnerBOFH, el nostre amic-oient des de Nova York, ens aconsella implicar-nos en un projecte de crowfunding Autism Project, que recapta diners pels professionals de l’Associació Escola Plançó de Lleida que tenen cura dels nens i nenes autistes.

– En @SinnerBOFH també ens recomana El Bloc del Cavaller Savalls. Una reflexió lúcida i sovint punyent de l’actualitat i les coses que ens passen.

– L’Esther Solé ens proposa un joc del Game Lab de l’MIT que es diu A Slower Speed of Light: a partir d’una mecànica senzilla (anar agafant boles) es presenten diversos fenomens i particularitats que s’esdevenen quan es fa variar la velocitat de la llum.

– L’Elies ens informa que Waze, la xarxa social i aplicació per mòbils sobre el trànsit, ha publicat una interessant actualització, amb noves funcionalitats molt esperades i traduïda al català!

– En Marcel Huguet ens recomana aquest anunci de l’empresa Betelco (INFINITY) que barreja cinema i animació de manera espectacular.

– L’Eduard Pertiñez ha creat l’app Dial Ràdio Català que inclou l’accés a l’streaming a les principals emissores de parla catalana, així com als podcasts en català, entre el que s’inclou aquest, mossegalapoma. L’app no surt de moment per iOS o Android, sinó per Meego, Symbian i Windows Phone.

– En Coke ens proposa la serie Fast n Loud Serie de Discovery, dos penjats de Dallas, Texas, que restauren cotxes antics.

Música

Grup / Artista: The Free Fall Band
Àlbum: Elephants Never Forget
Cançons: Zombies, When the Apple Tree

Escolta’ns també a:

Ràdio ARTCoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio CubellesRàdio 90Ràdio SilenciRàdio GelidaRàdio Molins de ReiRàdio PalafrugellRàdio CapitalRàdio Televisió AndorranaRàdio ArgentonaRàdio SallentRàdio Ateneu del ClotRàdio Platja d’Aro.

Subscripcions als Podcasts:

El podcast està disponible per a la seva subscripció via iTunes o RSS