Jaume Capdevila, Còmic al diari


[display_podcast]

TERTÚLIA MOSSEGUI: Còmic al diari

En aquest episodi parlem amb en Jaume Capdevila, dibuixant de vinyetes, sobre la sàtira, l’humor i el còmic, especialment als diaris.

– Qui és en Jaume Capdevila i què fa
– Com ha influit la tecnologia en els darrers temps en el món del cómic i als diaris
– Com viu en Jaume Capdevila la crisi de la premsa escrita
– Arguments, pensament, reflexions i altres

SORTEIG

Aquesta setmana hem sortejat quatre entrades per assistir al Barcelona Developers Conference, del 6 al 8 de desembre. Cada entrada per tres dies costa 73,50€ i en Xavier Colomer, un dels organitzadors amb qui vam parlar la setmana passada, ens n’ha ofert quatre. Els guanyadors són:

– @isaacasensio – Isaac Asensio
– @corretge – Àlex Corretgé
– @makokiegara – Jordi Cervera
– @marc_lluz – Marc Llucià

I avui comencem un nou sorteig gràcies a l’amic Andreu Biosca, desenvolupador català, que ha tret ja la versió 2.0 de la seva aplicació minimalista de gestió de Base de Dades “ae”. En aquesta versió l’App ja permet la inclusió a les taules amb camps de contingut multimèdia i enllaç automàtic amb QuickTime, una de les poques que ho permet. Sortegem deu codis promocionals!

Com sempre, més informació a la pàgina del sorteig.

TERTÚLIA MOSSEGUI: Avui keynote d’Apple

iPad Mini:
– Tot sembla indicar que es presentarà avui a la keynote d’Apple d’aquesta tarda.
– Quin preu tindrà? Quin èxit tindrà?

SECCIÓ Dr. Ludo

El Dr. Ludo ens parla sobre l’evolució dels formats d’emmagatzematge d’àudio i vídeo, des dels vinils fins als MP3, passant pel Super8 i el VHS en el cas del vídeo. Molt interessant!

PROPOSTES MOSSEGUIS

Tens una proposta per compartir amb els mosseguis?
Envia’ns un correu a podcast (arroba) mossegalapoma.cat, via el formulari de contacte del bloc o fes-nos arribar un twit amb el hashtag #mossegui

– Sessió Informativa del Postgrau Presencial de Community Management i Comunicació Digital a la UPC School, Un postgrau presencial i pràctic que coordinem i donem persones que fem aquest podcast. Si esteu interessats apunteu-vos a la sessió informativa que farem el proper dimarts 30 d’octubre a les 19h a la UPC SCHOOL, carrer Badajoz 73-77 al 22@ de Barcelona

– Us enllacem a la nova web Begó360! noméscultura, de l’amic Robert Vandebego que, des de Madrid, difon digitalment la cultura en català:

– En Cesc Padrós ens recomana la sèrie del canal ABC “Last Resort”. Un submarí nuclear nord-americà rep l’ordre d’atacar Afganistan, però quant aquests s’hi oposen, passen a ser l’objectiu de l’exèrcit dels Estats Units. Només hi ha tres episodis, però és intensa, entretinguda i ben feta.

Música

Grup / Artista: Quart Primera
Àlbum: Pel·lícules
Cançons: Per què no deixaràs de tenir por, Una estranya situació

Escolta’ns també a:

Ràdio ARTCoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio CubellesRàdio 90Ràdio SilenciRàdio GelidaRàdio Molins de ReiRàdio PalafrugellRàdio CapitalRàdio Televisió AndorranaRàdio ArgentonaRàdio Sallent

Subscripcions als Podcasts:

El podcast està disponible per a la seva subscripció via iTunes o RSS