Abel Cabans


[display_podcast]

L’Abel Cabans és un desenvolupador web que va crear, conjuntament amb un grup de desenvolupadors, el projecte “humans.txt“, per recollir, en aquest arxiu, situat a la rel de la web o bloc, tot l’equip humà que ha participat en la seva creació.

També en Marc ens fa una detallada revisió de l’iPad Mini després d’uns quants dies d’ús.

CONVERSA AMB: ABEL CABANS

– Trajectòria professional de l’Abel. La seva actual empresa Pixel Binario
– WordPress i altres CMS’s
– L’èxit de humans.txt, un projecte social
– Anècdotes interessants del projecte humans.txt
– L’humans.txt de mossegalapoma

TERTÚLIA MOSSEGUI: Varis

– Diumenge vam riure molt a twitter gràcies a una piulada d’en Mikki que ens va mostrar aquesta targeta de visita d’un empleat d’Apple Pacífic de nom: Sam Sung i que està ubicat a Vancouver (desconeixem la font original)
– Queixes de les freqüents caigudes del servei d’Apple iMessage
– El Nexus 4 es va esgotar en 30 minuts a la botiga Google Play, ara torna a estar en espera. Les Nexus 7 i 10 sí que estan disponibles encara.

SECCIÓ DR. LUDO: Revisió iPad Mini

Revisió d’ús de l’iPad Mini.

PROPOSTES MOSSEGUIS

– (@Jacme) IV concurs de podcast “Contes del Món” on pots participar escrivint un conte i enviant-lo per e-mail, a la seva pàgina a Facebook i/o fer-ne difusió a Twitter sota el hashtag #contesdelmon – També pots participar llegint i deixant comentaris en el cas que no t’animis a escriure.
– (Nil Codina) En Nil és un noi d’onze anys que, conjuntament amb els seus amics, ha fet un concurs, ja en segona edició, d’uns premis blocs oberts a tothom que tingui un bloc i s’hi vulgui apuntar. Us recomanem un dels blocs que porten ells dedicats a divulgació de la ciència “Científicus”.
– (@eickot) L’amic Jaume ens recomana que visitem la pàgina del Col·lectiu Wilson on s’han unit experts en economia per parlar de la viabilitat d’una Catalunya independent.
– (@carlescv) En Carles ens diu que va escoltar el podcast anterior on “rajavem” de la TV i ens recomana la peli “Un Juego de Inteligencia”. Us enllacem al trailer a YouTube
– (@carlescv) També, en Carles Caño, ens aconsella uns divertits altaveus x-mini II disponibles a Amazon i ho acompanya d’un divertit vídeo de l’“unboxing” fet per ell a classe.
– (Marcel Huguet) proposta musical; concert de la banda de rock Jamzee78 dissabte 24 de novembre, a partir de les 23:30 al pub EPD de Montblanc.
– En Josep M. Bernacho, via email, ens recomana el documental del sense ficció (TV3) “esbramatec“.

Música

Grup / Artista: Thomas Allan
Àlbum: Commercial B-sides
Cançons: Coming Out to Play – Part of the Romance

Escolta’ns també a:

Ràdio ARTCoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio CubellesRàdio 90Ràdio SilenciRàdio GelidaRàdio Molins de ReiRàdio PalafrugellRàdio CapitalRàdio Televisió AndorranaRàdio ArgentonaRàdio SallentRàdio Ateneu del ClotRàdio Platja d’AroRàdio Balsareny.

Subscripcions als Podcasts:

El podcast està disponible per a la seva subscripció via iTunes o RSS