Gina Tost


[display_podcast]

En aquest podcast parlem amb Gina Tost, comunicadora, directora de continguts i presentadora de Generació Digital i periodista de Unidad Editorial, entre d’altres.

Recopilació de la temporada

En aquesta episodi hem volgut recopilar el bo i millor de tota la cinquena temporada de mossegalapoma. Han sigut molts moments i, per tant, dins d’aquest episodi d’una hora no hi ha cabut tot. La setmana vinent publicarem un especial amb uns quants moments més per tal que els pogueu recordar.

TERTÚLIA MOSSEGUI: Gina Tost

Ens acompanya Gina Tost, comunicadora, directora de continguts i presentadora de Generació Digital i periodista de Unidad Editorial, entre d’altres.

Ha estudiat Art Electrònic i Disseny Digital a ESDi, tot i que es considera millor comunicadora que dissenyadora. Va passar dels dibuixos als vídeos creant el seu videoblog, cosa que li fha obert una porta en el món professional de la televisió.

– Trajectòria professional
– Generació digital (ràdio i tele)
– Altres projectes: Balzac TV, Ginatonic..

TERTÚLIA MOSSEGUI: Robert Vandenbego

En aquesta temporada hem ampliat la nostra difusió a les ràdios locals de Catalunya i ja en tenim gairebé 15 reemetent mossegalapoma. Però hem anat més enllà, i fins i tot hem arribat a què, des de Madrid, ens reemetin en català. Això ha sigut gràcies a en Robert Vandenbego, de Bego360. Parlem amb ell sobre la seva iniciativa i d’altres projectes que porta a terme.

Agraïment als col·laboradors

És el moment d’agraïr i reconèixer a tothom que ha col·laborat amb mossegalapoma aquesta temporada. A l’Alvaro amb la seva secció d’Android, al Raul Arribas de la secció “VadeJocs” del diari ARA, al Coke i la seva secció de Ciència que ha acompanyat sempre amb una entrada detallada al bloc i al Ludo, amb la seva secció “tecnològicament dispersa” i mai cenyida a guió 🙂

També agraïm a en Miquel Labòria que ha participat pràcticament a cada programa i el tenim en directe per acomiadar la temporada.

Propostes mosseguis d’estiu

Tens una proposta per compartir amb els mosseguis?
Envia’ns un correu a podcast (arroba) mossegalapoma.cat, via el formulari de contacte del bloc o fes-nos arribar un twit amb el hashtag #mossegui

– La Gina Tost ens proposa el videojoc Botanicula, d’Amanita Design, que també tenen el de Machinarium. Tots dos molt bons.

– En Francesc Gallego ens recomana la sèrie de la BBC Luther, que tracta sobre un policia investigador molt especial i sobre assassinats molt curiosos. Dues temporades, una de sis i l’altra de quatre capitols.

– La Gina ens proposa la sèrie Black Mirror, una sèrie de la BBC de crítica del món actual, ficció creada en un món proper.

– En Tomàs Manzanares ens insta a mirar sèries en anglès, subtitulades també en anglés, ja que un cop t’hi acostumes s’agraeix molt.

– En Nestor Vera ens proposa mirar la sèrie Wilfred: “La millor sèrie del moment”, ens comenta.

– La Laura Agustí ens recomana l’Acústica de Figueres, del 31 d’agost al 4 de setembre, on cada any toquen bons grups de música, la majoria música catalana. No us ho perdeu!

– En Tomàs ens recomana la sèrie iniciada al 2006 amb tres temporades Brothers & Sisters. No té res d’especial, és “la vida típica d’una familia benestant americana” que a vegades fa ràbia i a vegades fa riure, però es deixa veure i és entretinguda.

– En Marc Alier ens recomana la ràdio-sèrie de la BBC Cabin Pressure.

– A partir de la primera setmana de setembre, sisena

– Platja de la Rubina, a Empuriabrava, on està permès portar gossos.

– En @SinnerBOFH també ens proposa una altra sèrie, en aquest cas la clàssica Babylon 5. També ens fa un consell de lectura: The Sherlockiand.

– En Tomàs també ens recomana la pel·lícula britànica The Best Exotic Marigold Hotel. dirigida per John Madden (Shakespeare in love, The Debt…) i un cartell de veterans actors i actrius britànics interpretant una tercera edat difícil, dura i tendra en una India actual desbocada.

Final tempodada

Gràcies a tots per seguir-nos al llarg d’aquesta cinquena temporada, en què hem anat professionalitzant-nos i hem tingut molts més convidats als nostres estudis de Ràdio ART a la Universitat Politècnica de Catalunya. De cara a la temporada vinent volem seguir una mica aquesta trajectòria i seguir tractant temes d’interès, així que si tens idees, comentaris, propostes o suggeriments, no dubtis a contactar-nos a la nostra pàgina de contacte, a podcast@mossegalapoma.cat o al nostre Twitter @mossegalapoma.

Que tingueu un bon estiu!

Música

Grup / Artista: L’Etern Retorn i Pepet i Marieta
Cançons: Metro, Primavera

Escolta’ns també a:

Ràdio ARTCoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio CubellesRàdio Gelida.

Subscripcions als Podcasts:

El podcast està disponible per a la seva subscripció via iTunes o RSS