Susan Moody


[display_podcast]

En aquest podcast parlem amb Susan Moody, responsable de comunicació de WorldReader. A continuació tenim tertúlia mossegui amb en Miquel Labòria, on tractem temes d’actualitat tecnològica i del Google I/O. Per acabar, com sempre, propostes mosseguis.

TERTÚLIA MOSSEGUI part 1: Susan Moody

Ens acompanya Susan Moody, responsable de comunicació de WorldReader, ONG que fa arribar lectors de llibres electrònics a països en vies de desenvolupament.

En David Rischer, un exdirectiu d’Amazon, en una estada a l’Equador va veure que a les escoles mancaven llibres. Aquesta visió va ser l’inici de WorldReader. En David Rischer i en Colin MacElwee van desenvolupar la idea fins fer-los arribar lectors de llibres electrònics, començant per les escoles de Ghana.

– Repàs de la trajectoria de la Susan, la relació amb Catalunya-Barcelona, els seus interessos vitals i la seva arribada a WorldReader

– Què és i com neix WorldReader, països on es concentra la seva actuació, valoració de la seva experiència, etc.

SORTEIG: tres Base-z

Base Z

Gràcies a l’Arnau Aloy, jove dissenyador de Manresa, hem sortejat tres base-z per iPhone. Els guanyadors són:

Felipe Rugama
Carles Sabarí
Carles Roca-Font

La base-z és un suport de plàstic (de moment en color negre/blanc) que es monta com un origami. Té forats per passar el connector dock-usb i permet subjectar, de forma alçada, l’iPhone en vertical o horitzontal.

TERTÚLIA MOSSEGUI part 2: tertúlia tecnològica

Amb Miquel Labòria del Bloc d’Apple en Català.

– La nova app per podcast a iOS (iPhone), creada per Apple, ja ha sortit i tothom la podeu instal·lar.

– En pocs dies tindrem ja Mountain Lion – parlem d’estratègies de migració / actualització. Què vol dir una instal·lació de zero?

– Un directiu d’Acer critica l’estratègia de Microsoft en relació a la nova tauleta Surface.

Google I/O:

– El tablet Google Nexus 7

– El social streaming media player Google Nexus Q.

PROPOSTES MOSSEGUIS

Tens una proposta per compartir amb els mosseguis?
Envia’ns un correu a podcast (arroba) mossegalapoma.cat, via el formulari de contacte del bloc o fes-nos arribar un twit amb el hashtag #mossegui

– La Susan Moody ens recomana l’aplicació Goo Taxi (App Store, Google Play)

– En Rafel Jesús ens proposa statigr.am pels usuaris de Instagram, on et dóna estadístiques, filtres més utilitzats, etc.

Propostes mosseguis d’estiu a @mossegalapoma pel podcast final de temporada, teniu temps fins dilluns vinent dia 2 de juliol.

Rafel Jesús via Twitter ens proposa una app per a iPad per tenir instagram i poder veure als igramers des de la tauleta de la poma mossegada, es Pinstagram.co.

– L’Esther Solé ens recomana que anem a airejar-vos per la Ribagorça tot assistint a algunes proves dels campionats del món de curses de muntanya, els skygames. Se celebren entre el 29 de juny i el 8 de juliol.

– Els qui tingueu LinkedIn apunteu-vos al nostre grup en aquesta xarxa social professional.

Música

Grup / Artista: The Calembours
Àlbum: Stay
Cançons: Back Home, Out in The City.

Escolta’ns també a:

Ràdio ARTCoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio Cubelles.

Subscripcions als Podcasts:

El podcast està disponible per a la seva subscripció via iTunes o RSS