Pepet


[display_podcast]

En aquest episodi parlem de ràdio i xarxes socials amb Xavier Ribes i Guardia, Vicedirector de Recerca, Economia i Relacions Institucional de la UAB. També tenim una llarga tertúlia tecnològica amb temes d’actualitat tecnològica, comentant diversos temes d’interés.

A continuació conversem amb Pau Sendra i Elliot Morales, estudiants d’enginyeria Aeronàutica de l’EETAC que han tingut una idea innovadora per incloure als telèfons mòbils del futur.

Per acabar, parlem amb Jordi Manuel, desenvolupador per a iOS de l’empresa LaTroupe Studios, que ens parla sobre una app per trobar feina fora del nostre país. Finalment, com sempre, propostes mosseguis.

TERTÚLIA MOSSEGUI part 1: Xavier Ribes

Parlem amb Xavier Ribes, Vicedirector de Recerca, Economia i Relacions Institucional de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Parlem de les medicions d’audiències tant en ràdio com en televisió, així com la seva repercussió a la xarxa, així com les implicacions de Twitter y Facebook en els programes de ràdio tradicionals.

Fem una petita visió tant de les grans emissores com de les petites ràdios locals i comarcals que emeten al nostre país.

En Xavier Ribes ens explica també la seva opinió sobre la nova normativa del Consell Audiovisual de Catalunya, de la qual ja vam parlar el podcast passat.

TERTÚLIA MOSSEGUI part 2: Pau Sendra i Elliot Morales

Ens fa molta il·lusió saludar a en Pau Sendra i l’Elliot Morales, estudiants d’Aeronàutica de l’EETAC que han tingut una idea innovadora per incloure als telèfons mòbils del futur.

– Què passa si algú troba el meu mòbil i pot accedir a totes les dades que hi tinc dins?

– Solució: accés mitjançant empremtes dactilars, mitjançant un lector incorporat al telèfon mòbil, tal i com ja ho fan alguns portàtils.

– Accés al vídeo promocional del concurs The Tomorrow Talks en què han presentat la iniciativa. Us convidem a votar-lo i a compartir-lo per les vostres xarxes socials.

TERTÚLIA MOSSEGUI part 3: Apple i tecnologia

– Detenen un lladre per un iPhone robat a partir de les fotos pujades a l’iCloud que la propietària penja a un àlbum de Facebook.

Microsoft Office arribarà aquesta tardor a l’iPad i a les tauletes Android.

TERTÚLIA MOSSEGUI part 4: LaTroupe Studios

Contactem amb Jordi Manuel, de l’empresa LaTroupe Studios, que ens explica com funciona la seva app per a iOS, que consisteix en un client per a la web Authentic Jobs que ofereix ofertes de feina només del sector tecnològic als Estats Units, Canadà i Anglaterra.

En aquest episodi hem hagut de tallar un fragment entre l’entrevista anterior i les propostes. Disculpeu el salt.

PROPOSTES MOSSEGUIS

Tens una proposta per compartir amb els mosseguis?
Envia’ns un correu a podcast (arroba) mossegalapoma.cat, via el formulari de contacte del bloc o fes-nos arribar un twit amb el hashtag #mossegui

– En Pau Sendra ens proposa visitar l’exposició del Parc Aeronàutic de Catalunya a l’Aeroport de Sabadell, amb avions d’època.

– L’Elliot Morales ens recomana de cara a l’any vinent l’Aerosport, a l’Aeroport d’Odena, un esdeveniment amb ultralleugers realment impressionant.

– En Jaume Orejuela és un artista i ens recomana la seva exposició Error Universal a Palma de Mallorca, del 31 de maig al 20 de juliol a la Sala H.C. de la galeria Lluc Fluixà.

– L’Esther Solé recomana als usuaris d’iPhone i mòbils amb OS Nokia que provin la Magic Tate Ball, una aplicació sensacional per descobrir obres de la Tate basades en el principi de la Magic 8 Ball i en la geolocalització.

– En Xavier Ribes ens deixa una proposta d’una aplicació anomenada uWhisp, que ofereix una manera fàcil, senzilla i intuitiva per a gravar i difondre el contingut d’àudio en qualsevol lloc d’Internet, amb només tres senzills passos.

Música

Grup / Artista: L’Etern Retorn
Cançons: Going home, Your Eyes, Metro

Escolta’ns també a:

Ràdio ARTCoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de Creus

Subscripcions als Podcasts:

El podcast està disponible per a la seva subscripció via iTunes o RSS