Pepet


[display_podcast]

En aquest podcast parlem amb Ada Parellada, del restaurant Semproniana. Granollerina de naixement, viu a Barcelona i ens explica la seva trajectòria professional i parlem sobre la diferència entre nutrició i alimentació, entre d’altres.

Seguim amb la segona part de la tertúlia on ens acompanya en Miquel Labòria del Bloc d’Apple en Català. Parlem amb ell sobre la nova possibilitat de traduir Twitter en Català i sobre els rumors del possible nou Apple TV.

Finalment, en Coke ens porta la secció de ciència, avui no deixant gaire la cuina de banda, ja que ens explica com funciona un frigorífic.

TERTÚLIA MOSSEGUI part 1: Ada Parellada

Parlem amb Ada Parellada, cuinera i blocaire, responsable del restaurant Semproniana del carrer Rosselló de Barcelona.

Tractem les diferències entre nutrició i alimentació i del canvi de costums culturals de les famílies a l’hora d’estar a la cuina, així com de les exigències de ser responsable d’un dels restaurants de referència a Catalunya.

SORTEIG MOSSEGUI: Lot de productes de la URV

Aquesta setmana sortejàvem tres codis promocionals de l’app Solucionados, complement perfecte de diccionari i cercador per l’aplicació “Apalabrados”, desenvolupada a Catalunya pel Marc Llucià i que inclou el català en el diccionari. Els guanyadors són:

– Esteban Caussa (@ecaussa)
– Gabriel Esteban (@AmicEsteban)
– yohakim (@joryohakim)

Aquesta propera setmana presentem un nou i espectacular #sorteigMossegui gràcies a l’amic Jaume Llambrich (basar.cat) i la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Sortegem un lot de vins i caves de la URV (2 ampolles de vi blanc, 2 negre i 2 de cava) i un lot de 6 llibres editats per la URV! Per més informació consoluteu la pàgina del sorteig.

TERTÚLIA MOSSEGUI part 2: Apple

Amb Miquel Labòria del Bloc d’Apple en Català.

S’activa la traducció de Twitter al català.

– Nou Apple TV? Rafel via Twitter ens mostra un vídeo de la casa alemanya de fabricació de televisors d’alt disseny LOEWE AG i el rumor que ha estat comprada per Apple de cara al futur Apple HDTV

– Nou Apple TV? iLounge publica el rumor que Foxconn, la fabrica xinesa que fabrica productes d’Apple com l’iPhone i l’iPad estaria començant la fabricació del nou Apple HDTV.

Secció: Ciència

Cantir

En Coke avui no s’allunya del tema del podcast i segueix parlant de la cuina, però en aquest cas ens endinsem en saber com funciona un frigorífic, desglossant el seu artícle publicat a mossegalpoma sobre El càntir de Gay-Lussac. No t’ho perdis!

PROPOSTES MOSSEGUIS

Tens una proposta per compartir amb els mosseguis?
Envia’ns un correu a podcast (arroba) mossegalapoma.cat, via el formulari de contacte del bloc o fes-nos arribar un twit amb el hashtag #mossegui

– En Marc Llucià per correu ens explica que ha desenvolupat l’app TaxiRate Barcelona que calcula el preu aproximat d’una carrera de Taxi dins la ciutat.

– En Carles Coll per correu ens comenta la seva nova aplicació del paquet 1Tap per a iOS, 1Tap HTML, per a veure el codi HTML d’una pàgina web.

– En Cesc Padrós ens recomana el còmic Memorias de un hombre en pijama, de Paco Roca. És un recull de tires còmiques, publicades en un diari valencià, en què l’autor parla amb humor sobre la societat i la seva vida pròpia.

– L’Esther Solé ens convida a anar al festival TarracoViva, que comença avui dijous 17 de maig.

– L’Albert Lazo per correu ens recomana les ulleres de la marca Gunnar que incorporen una tecnologia especialment dissenyada per a gent que passen moltes hores davant pantalles digitals. L’Albert és dissenyador i diu que ha notat una millora brutal des que les porta.

– En Tomàs ens proposa el podcast del programa de ràdio Estem al Pou fet per uns estudiants de periodisme de la UAB – on parlen d’actualitat (economia, cultura, entrevistes, sexe…).

Música

Grup / Artista: EliteFunk
Cançons: Let’s start it better, Si he salido funky

Escolta’ns també a:

Ràdio ARTCoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de Creus

Subscripcions als Podcasts:

El podcast està disponible per a la seva subscripció via iTunes o RSS