Disculpeu la qualitat de l’àudio del micro del Tomàs al principi del podcast. Va ser error nostre de calibratge. Passat uns minuts el micro s’escolta millor.

APM Guillem Sans


[display_podcast]

En aquest podcast parlem amb Guillem Sans, director de l’APM, comentant la trajectòria d’aquest programa conegut per tots que ja fa set temporades que és a la televisió pública catalana.

Seguim amb la segona part de la tertúlia parlant sobre Apple i Mountain Lion, on ens acompanya en Miquel Labòria del Bloc d’Apple en Català. Parlem amb ell sobre els problemes de garantia que tenen els iPhone 4S venuts fora de la Unió Europea i del programa maliciós que aquestes últimes setmanes ha infectat centenars de milers d’usuaris.

Finalment, en Raul Arribas ens porta la secció d’Ara Vadejocs comentant les novetats de la Campanya de Samsung en català, així com el contacte d’HTC confirmant que escalaran la petició a un departament superior i ens comenta alguns dels artícles i avançaments publicats al diari aquesta setmana.

TERTÚLIA MOSSEGUI part 1: Guillem Sans, director APM

Parlem amb Guillem Sans sobre com i on es fa el programa d’èxit de TV3 Alguna Pregunta Més, la col·laboració dels espectadors i la seva implicació en les xarxes socials, així com el seu grafisme i el futur d’aquest programa, entre molts altres temes.

TERTÚLIA MOSSEGUI part 2: Apple

Amb Miquel Labòria del Bloc d’Apple en Català.

La garantia de l’iPhone 4S comprat a USA no sempre és vàlida a Europa.

Bitdefender: escaneja el teu mac per detectar-hi troians tipus Flashback.

– L’Esther Solé ens adverteix d’un problema que ha tingut amb malware, “Smart Fortress 2012″, en aquest cas per PC amb Windows. A continuació un vídeo en què es pot veure com solucionar-ho:

Secció: Ara VadeJocs

Identifica la música que fa de sintonia a la secció de Jocs i guanya un llibre una samarreta de l’APM!!! Envia’ns la resposta per mitjà del nostre formulari de contacte.

Samsung i el català. Marques antipàtiques, decisions polítiques, maniobres estúpides [#androidcatalà].

Més informació sobre Android en català.

Anàlisi de la BlackBerry PlayBook.

International Mobile Gaming Awards.

Capcom Captivate 2012.

Avanç Halo 4
Avanç Lollipop Chainsaw

Anàlisis F1 2011.
Anàlisis Syndicate.
Anàlisis SSX.

PROPOSTES MOSSEGUIS

Tens una proposta per compartir amb els mosseguis?
Envia’ns un correu a podcast (arroba) mossegalapoma.cat, via el formulari de contacte del bloc o fes-nos arribar un twit amb el hashtag #mossegui

– En Tomàs ens explica com guanyar més espai gratuïtament a Dropbox.

– L’Albert Simó ens comparteix a través del nostre grup de Diigo l’aplicació TimeMachineScheduler, que serveix per a poder canviar l’interval de comprovació del time machine, evitant l’ús excessiu que comporta.

– L’Anna Almenar Ribés ens fa arribar aquest vídeo de Paper by FiftyThree, un quadern de dibuix per a iPad amb tot tipus d’eines per a il·lustrar idees.

– En Jordi Calmet Xartó ens comenta una altra aplicació gratuïta per a iOS anomenada They Say, que consisteix en un conjunt de frases fetes i rodolins partits en dues parts que s’han d’enllaçar correctament: una bona manera d’aprendre idiomes mentre jugues.

– En Carles Caño Valls ens recomana aplicacions per iPad i docència, en concret aquest article de la gent de d’IDIDACTIC que té un bloc on parlen d’Apple i educació.

– En Toni M. ens recomana escoltar Robert Glasper, que fa jazz fusionant hip-hop, R’n’B i rock, tot plegat amb un resultat fresc i sorprenent. El seu darrer àlbum és Black Radio i avui divendres 13 d’abril actua a l’auditori de Barcelona.

– En Guillem Sans ens fa dues propostes: per una banda, Game of Thrones al Canal+, i per l’altra, Llibre de l’APM.

– En Marc Alier i en Raul Arribas ens recomanen uns quants llibres: Jo confesso, de Jaume Cabré, Foraster en terra estranya, Hyperion de Dan Simmons i Ilión y Olympo de Dan Simmons, entre d’altres.

Música

Grup / Artista: Calibre 12
Àlbum: Calibrando con Marta
Cançons: I want you to tell me what you never did, My Love.

Escolta’ns també a:

Ràdio ARTCoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de Creus

Subscripcions als Podcasts:

El podcast està disponible per a la seva subscripció via iTunes o RSS