Especial Android i Jailbreak


[display_podcast]

En aquest podcast fem un especial doble sobre Android i Jailbreak a l’iPhone. Comencem parlant sobre les diferències entre Android i iOS amb l’Alvaro, la política que comporta la botiga d’aplicacions Google Play d’Android així com la important dependència amb els serveis de Google.

Seguim amb la segona part de la tertúlia parlant sobre Jailbreak, on ens acompanya en Miquel Labòria del Bloc d’Apple en Català, valorant els pros i contres de fer el jailbreak en el nostre terminal.

TERTÚLIA MOSSEGUI part 1: Secció Android

– Parlem sobre la velocitat de resposta entre els iPhone i els telèfons Android i el motiu tècnic que hi ha al darrera.

– Ens endinsem en la diferència de paradigmes entre Android i iOS: en Android tenim una pantalla principal amb widgets i un launcher per a les aplicacions, en iOS ens centrem directament en les icones de les aplicaicons.

– Comentem la importància de la versió d’Android a l’hora de comprar un telèfon nou.

– Parlem d’interfícies gràfiques per a telèfons Android: HTC Sense, TouchWiz de Samsung, Optimus de LG, MotoBlur de Motorola, etc.

TERTÚLIA MOSSEGUI part 2: Jailbreak

Amb Miquel Labòria del Bloc d’Apple en Català.

– Què és el jailbreak? Què és l’unlock? Què és la baseband? Per a què serveix? T’ho expliquem des de zero.

– Diferències entre jailbreak tethered i untethered.

– Precaucions un cop s’ha fet el jailbreak. Què passa si se m’espatlla el telèfon?

PROPOSTES MOSSEGUIS

Tens una proposta per compartir amb els mosseguis?
Envia’ns un correu a podcast (arroba) mossegalapoma.cat, via el formulari de contacte del bloc o fes-nos arribar un twit amb el hashtag #mossegui

– En Rai ens proposa l’aplicació d’Apalabrados, Angry Words en anglès, l’Scrabble per mòbil que s’està posant tant de moda. Juga amb altres persones des del mòbil, també en català.

– En Tomàs ens recomana el MousePad AluPad de la casa Just Mobile, que a més disposa d’una sèrie de complements (bases, suports, etc) per iPhone i iPad de gran qualitat i excel·lent disseny.

– Recomanem Mac2sell.net, una web que et fa la valoració estimada de a quin preu de venda de segona mà pots assignar al teu Mac, iPhone, iPod…

Música

Grup / Artista: Born 54
Àlbum: Ofiura
Cançons: 00:00, Al seu costat, Not on me

Escolta’ns també a:

Ràdio ARTCoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid Centro

Subscripcions als Podcasts:

El podcast està disponible per a la seva subscripció via iTunes o RSS