Munich Sports - Made in Barcelona


[display_podcast]

Ens acompanya Xavier Berneda, director de Marketing de Munich Sports, amb que conversem en la tertúlia sobre el passat, present i futur d’aquesta companyia catalana exemple a seguir en el món del calçat esportiu, de la integració del Marketing com a core en els processos claus de la companyia i la seves estratègies, entre les que destaquen la personalització i la presència oberta a les Xarxes Socials.

Repassem també les novetats presentades dimecres 7 al vespre per Apple: el nou iPad, nou programari per iOS i en català i el nou AppleTV 1080p

Finalment aquesta setmana tenim la secció rotativa sobre Jocs del diari ARA conduïda per en Raül Arribas

TERTÚLIA MOSSEGUI part 1: X. Berneda de Munich Sports

– Passat i present de Munich Sports
Munich My Way: personalitza les teves sabatilles esportives
Munich X Club: un outlet i moltes coses més.

SORTEIG MOSSEGUI

mosseguipack 2

En breu obrirem un nou #mosseguiPack, amb promocodes per a les següents aplicacions que esperem es vagin ampliant al llarg de la setmana.

PopKorn de l’Antar Moratona
On és el meu cotxe d’en Marc Canet
1TapVídeo d’en Carles Coll

A la pàgina de “sorteig actiu” de mossegalapoma teniu es bases per participar i la llista de participants
El proper dijous dia 15 de Març a les 12h es tanca la participació i donarem els 5 guanyadors.

TERTÚLIA MOSSEGUI part 2: Actualitat – Nou iPad

En companyia d’en Miquel Labòria del Bloc d’Apple en Català comentem la presentació del nou iPad i la resta de novetats que Apple va fer el dia 7 de Març.

El català a iTunes i a les Apps d’iWork i iLife per iOS

Parlem de l’article de Gigaom sobre “sandboxing a Mac App Store”

iPhoto per iOS

ARA VADEJOCS amb Raül Arribas

Joc analitzat aquesta mateixa setmana: Waking Mars per a iPhone i iPad: joc de plataformes i trencaclosques pausat, bo i molt maco.

Anàlisi de l’ASUS Transformer Primer, el primer tablet amb Tegra 3 i evolució del primer ASUS Transformer. Amb ICS. Un tablet excel·lent, a dia d’avui el millor tablet Android que es pot trobar al mercat.

Anàlisi del Samsung Galaxy Note. Recomano als oients que es passin per l’anàlisi perquè potser descobriran un aparell que, tot i no ser per a tots els públics, ens sembla excel·lent.

NVIDIA Gaming Showcase: van presentar les novetats en videojocs als mòbils gràcies a la seva nova plataforma Tegra 3. Vam veure jocs com: Shadowgun en versió Tegra 3 (ja analitzat a Vadejocs prèviament). Un joc de trets en tercera persona al més pur estil Gears of War que amb aquesta nova versió Tegra 3 és gràficament espectacular.

La visita de ARA VaDeJocs al Mobile World Congress dia a dia: Dia 0, Dia 1, Dia 2, Dia 3, Dia 4

Més reflexions sobre el MWC

Vídeos de dispositius ja publicats: LG Optimus 4X HD, Huawei Ascend D Quad, ASUS Padfone, LG Optimus 3D Max

PROPOSTES MOSSEGUIS

Tens una proposta per compartir amb els mosseguis?
Envia’ns un correu a podcast (arroba) mossegalapoma.cat, via el formulari de contacte del bloc o fes-nos arribar un twit amb el hashtag #mossegui

-(Dani Gaya) al PC Magazine versio USA parlen dels 11 millors telefons amb software dolent (vull dir android 🙂 )

-(Raul Arribas) L’app d’iPhone Panorama 360 Camera. Permet fer fotos panoràmiques amb el nostre iPhone de forma fàcil i amb resultats prou bons.

-(Tomàs) un nou podcast en català que parla de jocs de taulell: “Reservoirjocs”, conduït per en Miquel Jornet i de periodicitat quinzenal

-(Tomàs) recomano el darrer podcast, el 15, de l’@alexito4 (Alejandro Martínez) dins el seu bloc “El Mundo Exterior”, parlant de la seva visita la Mobile World Congress

Música

Artista/Grup: Txarango
Àlbum: Benvinguts al llarg viatge
Cançons: Amagada primavera – Benvinguts

Escolta’ns també a:

Ràdio ARTCoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio Tossa

Subscripcions als Podcasts:

El podcast està disponible per a la seva subscripció via iTunes o RSS