Premi European Podcast Award 2010 mossegalapoma

Ara fa 1 any en Rai, que sempre ens enreda a tots, ens va inscriure a l’European Podcast Awards, els premis europeus de Podcàsting, on han participat més de 1500 podcasts de diferents categories i països.

En el seu dia ho vam anunciar i gràcies a les vostres votacions vam passar el primer filtre de suport popular per a ser inclosos com a candidats, quedant pendent de la decisió final del jurat.

La nostra sorpresa va arribar ahir quan, en mig de l’enregistrament del Podcast 77, arriba un correu dient que hem estat guanyadors del premi al millor podcast de categoria “non profit” a l’estat espanyol.

Cada estat europeu competia en 4 categories: personal, negocis, sense ànim de lucre i professional, i nosaltres compartim premi amb Kafelog, Territorimac i el programa l’Ofici de Viure de Catalunya Ràdio (com veieu som 2 els guanyadors en llengua catalana).

És un honor haver-lo rebut i el volem compartir amb tots vosaltres, mosseguis, que ens heu donat i ens continueu donant el suport per seguir endavant cada dia.

Gràcies!!!