mossegalapoma gran canvi Ja tocava.

Aprofitant que tenim a en Ludo a Palo Alto (Califòrnia) a mossegalapoma hem exercit de malvados i hem fet un “cop d’estat” en el disseny del bloc.

Els motius pels que hem decidit aquest canvi són:

  1. Donar-li al bloc un aire més modern i professional amb un estil de revista on-line més d’acord amb el fet de que som un bloc multi-temàtic i multi-autor.
  2. Organitzar millor la informació. Ara trobareu en el submenú el llistat jeràrquic de categories del bloc que corresponen als temes principals.
  3. Preparar-nos per la nova versió del WordPress, la 2.7, que comportarà canvis important i amb la que anàvem a tenir algunes limitacions fent servir el tema anterior.
  4. Incorporar nova funcionalitat que ve, per defecte, en el nou theme StudioBlue disseny original de l’empresa Elegant Themes.
  5. I finalment perquè ja tocava renovar-se, oi?

Millores

  • Incorporem la funcionalitat “article destacat” que farem servir per comunicar-vos aquelles coses importants i a les que volem donar-li especial rellevància.
  • Els “articles destacats” es mantenen en portada fins que un altre article destacat el suplanta. Les darreres 6 entrades o articles del bloc, de qualsevol temàtica, els teniu sempre a continuació d’aquest.
  • Torna a funcionar la subscripció per correu i per RSS al feed dels comentaris d’un article individual.
  • S’afegirà, en la majoria de casos, un thumbnail per il·lustrar gràficament el tema de cada article, a banda de les imatges que aquest pugui contenir internament.
  • En lloc de tenir un “xurro llarg” (format típic de bloc), ara teniu un resum visual del darrers continguts publicats, el que alleugereix la lectura i facilita el vostre accés a allò que realment us sigui d’interès.

El vostre feedback

Esperem els vostres comentaris per anar afinant, en la mesura del possible, l’aspecte del bloc.

Val a dir que el canvi és molt gran i encara manquen moltes coses a implementar i arreglar aspectes que encara no funcionen (cas de les etiquetes i d’altres).

Us demanem una mica de paciència. Intentarem acabar-ho d’afinar tot en els propers dies.

Si detecteu quelcom que no funciona, si us plau, feu-nos-ho saber. Gracies!