Premis Blocs Catalunya

Animats pels amics de Stic.cat enguany ens hem decidit presentar als Premis Blocs Catalunya sota la categoria de Bloc Audiovisual.

Els Premis Blocs Catalunya arriben a la seva tercera edició enguany i, com diuen a les seves bases, pretenen promoure la creació i manteniment de blocs en català.

Per votar-nos només heu de seguir aquest enllaç i prémer el botó vermell 🙂 o bé seguiu l’enllaç que trobareu en el lateral del blog.

Hem triat la categoria de “Bloc Audiovisual” per donar rellevància a la feina feta en el podcast de mossegalapoma aquesta temporada.

Des de Setembre de l’any passat tot l’equip hem intentat donar més empenta al podcast, sent més regulars en la seva freqüència i publicació, obrint-lo a la participació dels mosseguis (via google Wave en propostes/guió i via Skype per afegir-se a la tertúlia) i portant al podcast convidats que creiem interessants.

Presentar-nos als esmentats premis creiem que també és, en certa forma, un reconeixement a tots vosaltres que ens seguiu al blog i al podcast.

Gràcies a tots els mosseguis!

Els amics del Bloc d’Apple en Català també s’hi presenten en la categoria de “Noves Tecnologies“. Us animem també a votar-los per mitjà d’aquest enllaç i, d’aquesta forma, reconèixer també l’esforç que estan portant a terme en Miquel, en Pere, en Roger i els altres autors, així com la gran feina altruista feta en la traducció al català de l’iPhone, en col·laboració amb en Jordi (espitgn), traducció que tots hem pogut gaudir fins ara de franc, abans l’arribada oficial prevista pel iOS 4.