[display_podcast]

Wonference

  

Programa 100% destinat a tertúlia #mossegui d’actualitat on, a banda dels habituals, comptem amb la presència del professor Carles Caño i d’en Francesc Balagué creador de Wonference.

Entre altres temes analitzem el nou Nexus 5, parlem de Wonference i de la iniciativa Codemads per ensenyar programació als nens de les Faveles a Rio de Janeiro i expliquem, en un dossier especial, algunes formes de fer mirroring d’àudio i vídeo dels nostres dispositius mòbils i d’escriptori cap a la TV.

  

Tertúlia 100% d’actualitat

– Nexus 5, disponible a la pàgina de Google.
– Nou Android 4.4 Kit-Kat.

– Francesc Balagué, Doctor en multimèdia educativa per la Universitat de Barcelona, viatger i cofundador de la plataforma Wonference.com.
– Projecte Codemads.
Mirroring a l’Apple TV.
Chromecast.

– Koushik Dutta ha fet un framework per a la ROM d’Android de CyanoGenMod.

– La darrera actualització de Chromecast ha capat un munt de programari de tercers.
Impressió 3D de cases senceres.
– Motorola i el seu “puzle-mòbil” de hardware obert.

  

PROPOSTES MOSSEGUIS

– (Carles Caño) Targeta SD Eye-Fi
– (Tomàs) Com establir l’ordre de preferència d’idioma a iOS 7 Truc: Com triar l’ordre d’idioma a iOS 7
– (Tomàs) Recordeu que la setmana passada vaig comentar que volia retornar una app comprada per error a l’App Store i demanar la devolució dels diners? Doncs sí, presentant tota la documentació, tot arreglat.
– (Carles Caño) Recordar que segueix obert el I Concurs de presentacions creatives de Presentable.es amb premis valorats en més de 2000 euros.

  

Música

Grups / Artistes: Josh Woodward (Jamendo.com)
Àlbum:
Cançons: Go – Effortless

  

Escolta’ns també a:

CoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio CubellesRàdio 90Ràdio SilenciRàdio PalafrugellRàdio CapitalRàdio Televisió AndorranaRàdio ArgentonaRàdio SallentRàdio Ateneu del ClotRàdio Platja d’AroRàdio BalsarenyRàdio Sant Antoni de VilamajorRàdio ViladecavallsLaVeuJoveTVRàdio Sant FostRàdio Ciutat de BadalonaRàdio RipolletRàdio Gelida