[display_podcast]

Nature Magazine

  

La nostra redactora de la secció de ciència, Sílvia Bonàs, entrevista a Magdalena Skipper, editora sènior de les àrees de Genòmica i genètica humana de la revista Nature.

En la tertúlia repassem allò presentat per Apple en la darrera Keynote: iPad Air, iPad Mini Retina i analitzem el perquè Apple ha decidit fer gratuïtes les actualitzacions del seu programari bàsic inclòs la del sistema operatiu. També parlem dels “criptolockers”, la nova gama de virus per Windows.

Tanquem el programa amb moltes propostes mosseguis.

  

Magdalena Skipper – Nature

Entrevista a Magdalena Skipper, editora sènior de l’Àrea de genòmica i genètica humana de la prestigiosa revista Nature, amb la que repassem el procés de publicació científica, el frau i la falta de rigor i com fam servir les xarxes socials, especialment Twitter, per difondre la ciència.

  

Tertúlia #mossegui d’actualitat

Repàs de la darrera Keynote d’Apple amb els nous iPads i la gratuïtat de Mavericks, iWork, iLife i Aperture.
Criptolockers, una nova gama de virus que afecta a Windows
– Comentem de passada els resultats del Q4 d’Apple
Resultats Apple Q4 2013
– Geeks.com informa que el Samsung Galaxy Gear té un 30% de devolució dels usuaris a Best Buy.

  

PROPOSTES MOSSEGUIS

– (Marc Gibert) “Futura”: Conferències, exposicions i taulues rodones al voltant de la tipografia i el disseny.
– (Joan Carles Badia) Ens proposa una App, un reproductor de vídeo per iPad i Phone, de nom OPlayerHD Lite i explica la raó de la seva proposta a aquesta entrada.
– (Tomàs) “Deezer”, una alternativa a Spotify.
– (Sílvia Bonàs) Concert de kakkmadafakka el 5 de novembre
– (Tomàs) Cover: Una App per Android que permet configurar l’accés a les Apps més utilitzades en funció del moment del dia o indret.

  

Música

Grups / Artistes: Roman_Ram_Lobashkov (a Jamendo.com)
Àlbum: Destiny
Cançons: Destiny – My Baby

  

Escolta’ns també a:

CoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio CubellesRàdio 90Ràdio SilenciRàdio PalafrugellRàdio CapitalRàdio Televisió AndorranaRàdio ArgentonaRàdio SallentRàdio Ateneu del ClotRàdio Platja d’AroRàdio BalsarenyRàdio Sant Antoni de VilamajorRàdio ViladecavallsLaVeuJoveTVRàdio Sant FostRàdio Ciutat de BadalonaRàdio RipolletRàdio Gelida