[display_podcast]

Miquel Caimary

  

Ens visita en Miki (Miquel Caimary), co-creador de #EtFelicitoFill per parlar de l’estat de l’art de les Xarxes Socials.

En temps de tertúlia ens fem ressò de la compra d’una App meteorològica per part de la multinacional ianqui “Monsanto” per la que ha pagat 1.000 milions de $ i repassem les darreres novetats publicades a la secció VaDeJocs del diari Ara.

  

Miquel Caimary – Estat de l’art de les Xarxes Socials

Miquel Caimary, és dissenyador gràfic i web a shht!estudi i co-creador de @etfelicitofill.

– “The Conversation Prism”. Una web que des del 2008 fa una anàlisi de les Xarxes Socials més importants i les classifica i les presenta en un infografia aclaridora.
– Xarxes Socials en general: sobresaturació, necessitat d’especialització, massa soroll?
– Facebook, Twitter, Google+, Instagram, YouTube…
– Linkedin, Jive
– Com veiem el futur de les xarxes socials.

  

Tertúlia #mossegui d’actualitat

– (Ludo) Monsanto una de les empreses més grans nord-americanes pel que fa a la biotecnologia agrícola, i sovint polèmica per la manipulació genètica de llavors, ha pagat 1.000 Milions de $ per una app meteorològica amb la intenció de poder fer prediccions del temps intel·ligents i personalitzades pels seus clients pagesos.
– (Ludo) Samsung Galaxy Round (sortida només a Corea del Sud i a uns 1000€)
– (Tomàs) Intel es queda enrera, comparat amb ARM, pel que fa a xips de tecnologia mòbil. Us porto un enllaç a YouTube on es fa una comparativa, fent servir 2 tauletes android, 1 amb ARM Quad core Cortex-A9 a 1,4GHz i l’altra amb INTEL Dual core Clovertrail+ a 1,6GHz (les dues tauletes de 10.1 polsades amb 1200×800) i amb el joc “Need for Speed – Most Wanted” d’EA – Brutal la comparativa de temps en favor del ARM.
– (Raul) Impressions de primer mà de la NVIDIA Shield
– (Raul) Analitzem la nova Nexus 7 (9,3)
– (Raul) Hem provat Xbox One i Playstation 4 en primera persona, aquestes són les impressions:

  

PROPOSTES MOSSEGUIS

– (Carles Caño) Touchnote, app per iOS i Android per a enviar fotos del mòbil com a postals a qualsevol lloc del món, per 1,5 € (amb un text adjunt, lògicament 🙂 Es pot incloure un petit mapa des del lloc on s’ha fet la foto si es té GPS activat en el moment de fer-la.

  

Música

Grups / Artistes:
Àlbum:
Cançons:

  

Escolta’ns també a:

CoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio CubellesRàdio 90Ràdio SilenciRàdio PalafrugellRàdio CapitalRàdio Televisió AndorranaRàdio ArgentonaRàdio SallentRàdio Ateneu del ClotRàdio Platja d’AroRàdio BalsarenyRàdio Sant Antoni de VilamajorRàdio ViladecavallsLaVeuJoveTVRàdio Sant FostRàdio Ciutat de BadalonaRàdio Ripollet