[display_podcast]

Andres-Leonardo Martínez-Ortiz

  

Benvinguts a la 7ª temporada de mossegalapoma!

Per començar amb forces ens visita Andrés-Leonardo Martínez-Ortiz, Developer Program Manager de Google, amb qui parlem de tots els programes, ajudes i beques que aquesta empresa impulsa per ajudar als desenvolupadors.

La tertúlia d’actualitat i les vostres propostes configuren el programa d’avui.

  

Google i les comunitats de desenvolupadors

Parlem amb Andrés-Leonardo Martínez-Ortiz, Developer Program Manager de Google.

– Com és treballar a Google i quina funció fa el “Developer Program Manager”
– Quin tipus d’ajuda és el programa RISE de Google i a qui va dirigit.
– Què és el “Google Summer of Code
– Què són els Grups de Desenvolupament de Google (amb presència d’en Joan Fuentes i en Rubén Serrano) i com funciona i quines activitats té previstes fer el GDG de Barcelona

  

TERTÚLIA MOSSEGUI D’ACTUALITAT

Microsoft compra la divisió de mòbils de Nokia
Esdeveniment confirmat d’Apple – keynote el 10 de setembre per presentar nous iPhones – #KeyCat
– Com serà el nou iPhone – Detector d’empremtes dactilars

  

PROPOSTES MOSSEGUIS

– (Dani Sirera) de “DanCreativeApps” ens recomana la seva app “Memory App”. Una App per guardar i desar notes de manera visual.
– (@Rammper) L’amic Pedro ens recomana: From the Earth to the Moon, sèrie de l’HBO sobre el programa espacial nord-americà (1961-1972)
– (Jesús Hernández) Per a amants de les sèries policíaques. Ambientada a la convulsa Itàlia dels 70, és una petita joia, estil ‘The Sopranos’. Els personatges podrien passar pels seus parents italians, però amb molta més mala llet. “Romanzo Criminale
– (Tomàs) “Bind” Complement “català” simple i pràctic per a usuaris d’iMac i d’Apple Cinema Display (com un servidor). El projecte que cerca micro-mecenatge a KickStarter
– (Tomàs) Vull recomanar l’anàlisi que ha fet en Raul a la secció “Ara Va de Jocs” del diari ARA sobre aquesta aventura gràfica per Mac “The Walking Dead” – una revisió exhaustiva sobre aquest genial joc valorat amb un “9”.

  

Música

Grups / Artistes: Kenny Chesney / The Henningsens
Àlbum:
Cançons: No Shoes, No Shirt, No Problems / American Beautiful

  

Escolta’ns també a:

CoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio CubellesRàdio 90Ràdio SilenciRàdio GelidaRàdio Molins de ReiRàdio PalafrugellRàdio CapitalRàdio Televisió AndorranaRàdio ArgentonaRàdio SallentRàdio Ateneu del ClotRàdio Platja d’AroRàdio BalsarenyRàdio Sant Antoni de VilamajorRàdio ViladecavallsLaVeuJoveTVRàdio Sant Fost.

  

Subscripcions als Podcasts:

El podcast està disponible per a la seva subscripció via iTunes o RSS