Paella de Bits


[display_podcast]

TERTÚLIA MOSSEGUI: Repàs tecnològic amb els companys de Paella de Bits

Comencem nova temporada de mossegalapoma amb la gent de Paella de Bits, fent un repàsa de l’actualitat tecnològica de l’estiu i el que ens espera els propers mesos. També ens parlen de Veus Mèdia, el seu nou projecte que engloba tant Paella de Bits com El Rombe, el seu nou blog de videojocs.

El futur de Windows Phone
Anàlisis Nexus 7
En la batalla Apple vs. Samsung el veritable guanyador és Windows Phone
Apple vs. Samsung a mossegalapoma

PREVISIÓ DE LA TEMPORADA

Aquesta temporada tindrem les mateixes seccions fixes a cada episodi amb la part de tema-convidat diferent a cada programa, amb la col·laboració d’en Miquel Labòria del Bloc d’Apple en Català per temes més centrats en el món Apple i la secció permanent on recollim les vostres propostes #mosseguis.

Pel que fa a les seccions rotatives, continuem mantenint les ja conegudes d’Android amb l’Alvaro, VídeoJocs amb Raul Arribas, la de tecnologia dispersa amb en Ludo i de Ciència amb en Coke.

Una de les novetats del podcast aquesta temporada és que en Raul Arribas, redactor de VadeJocs del diari ARA, amplia la seva presència al podcast com a tertulià, més enllà de la col·laboració dins la secció rotativa sobre videojocs.

També al llarg de la temporada, tant en Tomàs com en Marc seguiran col·laborant amb els amics de Generació Digital a Catalunya Ràdio

SORTEIG

Rollei Teleobjetiu 9x iPhone 3G/3GS/4/4S amb AlertaiPhone

Aquesta setmana fem el primer sorteig de la temporada i volem començar amb ganes. És per això que els companys @AlertaiPhone ens ofereixen un Rollei, un teleobjetiu per a iPhone 3G/3GS/4/4S que arriba a ampliar nou vegades la imatge original que dona la càmera del telèfon.

Com sempre, teniu més informació a la pàgina del sorteig actual.

TERTÚLIA MOSSEGUI: Apple

– Possible demanda de Bruce Willis a Apple respecte la compra de productes digitals.
– Nou iPhone 5: Apple ja ha anunciat oficialment la keynote pel dimecres 12 de setmbre.
– iPad mini
– Streaming de vídeo per iTunes
Filtració d’UDIDs per part del grup Antisec i utilitat per saber si el teu ha estat afectat.

PROPOSTES MOSSEGUIS

Tens una proposta per compartir amb els mosseguis?
Envia’ns un correu a podcast (arroba) mossegalapoma.cat, via el formulari de contacte del bloc o fes-nos arribar un twit amb el hashtag #mossegui

– En Miquel ens parla de Sopcast, una app de streaming P2P per MAC OS X que serveix per escoltar podcasts i com fer servir Sopcast amb VLC o el nostre reproductor preferit.

– L’amic Robert Vandenbego ens informa que la revista Wired UK de setembre inclou un interessant reportatge sobre 10 smartcities amb més futur d’Europa entre les que hi ha Barcelona – a més comença en una setmana el seu projecte dinamica360 d’una revista digital sobre tendències i tecnologia en què mossegalapoma participarà.

Música

Grup / Artista: NewTown District
Cançons: The Hero

Escolta’ns també a:

Ràdio ARTCoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio CubellesRàdio 90Ràdio SilenciRàdio GelidaRàdio Molins de ReiRàdio PalafrugellRàdio CapitalRàdio Televisió Andorrana.

Subscripcions als Podcasts:

El podcast està disponible per a la seva subscripció via iTunes o RSS