Moscone Center Vista exterior

Sortint del Metro a Powell Street i envoltats per decenes de tranquils “homeless” estareu en plena Market Street a San Francisco, que ve a ser com el Passeig de Gràcia i les Rambles juntes de Barcelona amb 500.000 turistes menys. És a dir, un carrer on es pot passejar de dia i on es troben a la part alta i al centre els principals comerços i, conforme baixem cap a l’Oceà Pacífic i els típics molls de la ciutat, apareixen els gratacels d’oficines habituals dels downtowns de les ciutats americanes.

El millor, però, en primer terme, és anar per la banda oposada de Market Street respecte al Moscone Center, i caminar una estona direcció oceà fins arribar a One Stockton Street amb Union Square. I us preguntareu perquè? Doncs per visitar l’Apple Retail Store, collons!! 🙂

applestore sfo union square

Apa, doncs ara toca flipar una estoneta pujant i baixant les escales transparents i remenar-ho tot. Al pis de dalt, amagat en una de les cantonades, trobareu unes joies en forma de jocs originals per MAC OS X (jo vaig trobar el RAILROAD Tycoon 3 de MacSoft). Tot i que la temptació és gran, no convé comprar els 5 iPhones en aquest moment (2 propis i 3 pels col·legues), no fos cas que, d’aquí una estona, quan l’Steve parli a la keynote, anunciï l’iPhone de segona generació amb 3G.

Mentre bufeu per refredar la tarja de crèdit sortint de la botiga, ara us cal travessar Market Street i enfilar la 4th Street on girareu ja, ara sí, de camí cap al Moscone Center.

mapa del moscone center sfo

El centre de convencions de San Francisco, el Moscone Center, disposa de 3 edificis (North, South and West), essent aquest darrer el més nou i el més espectacular. La millor manera d’arribar és, com ja s’ha comentat, amb el Metro, però si teniu poques peles i esteu entrenats (i si no us entrenareu ràpid en una ciutat plena de “hills”) podeu llogar una bicicleta (que com a Barcelona es poden agafar i tornar a diversos punts de la ciutat). Si la vostra panxa cervesera us delata i aneu de “guais” podeu llogar una Harley Davidson per 59$ dia i deixar-la ens els múltiples aparcaments del propi “Moscone”. Així podreu anar a donar una volta per la Badia un cop s’acabi la keynote.

moscone registration area

Malgrat els consells que us he donat de passar-vos per l’Apple Retail Store, convé arribar ben aviat doncs l’Steve parla a les 09:00 del matí del primer dia, el 15 de Gener (gracies Steve per haver triat just el dia del meu aniversari) i cal registrar-se abans amb temps suficient (i a més disposar d’una invitació especial per assistir a la keynote).

Tot i que la temptació és gran, no convé asseure’s en els magnífics “pufs” de la zona de registre a provar la wifi de l’iPhone (que sí funciona) perquè per entrar a la sala de conferències de la keynote hi haurà cua.

moscone escales principals

Per tant, nois, sortegeu la gentada, escales cap a munt i cames ajudeu-me.

I no, no esteu començant a sentir el camp de distorsió de la realitat, és que realment les escales son llargues i provoquen aquest efecte d’hiperespai.

Calla, que ja s’apaguen els llums i s’escolta la musiqueta i surt el calb amb el jersei negre de coll alt i comença a parlar…

steve jobs

“…and BOOM, here you have the 2nd Generation iPhone with GPS, 3G, totally open for 3rd party applications and free from any TELCO company by… 399”

Osties! On collons he deixat les claus de la Harley.

😛