Jake Cress

Una entrada que és una barreja de temes.

El primer és que no m’he pogut resistir a publicar aquesta fotografia de la col·lecció de mobles animats de’n Jake Cress.

Tot i que no m’agrada gens l’estil clàssic dels seus mobles, la idea de la cadira que intenta desesperadament fer-se amb la poma m’ha fet somriure.

Quants de nosaltres no som una mica així.

😀

A més aprofito per anunciar-vos que ahir vam enregistrar el podcast 39, centrat en Mac, en el viatge del Ludo a Burkina Fasso i que recull un munt de Propostes Mosseguis endarrerides.

Sortirà la propera setmana, si en Rai vol. 🙂

I la tercera és la publicació on-line de la tesi doctoral d’en Toni Sellas, periodista i podcàster, dirigida pel Dr. Christopher Tulloch.

Sota el títol “La veu de la web 2.0” recull una extensa i completa recerca (421 pàgines) sobre el món del podcàsting en general i, en el nostre país, en particular.

Es divideix en dues parts. La primera consisteix en una exposició del context sociològic i tecnològic en què neix el podcàsting i en una descripció de l’objecte d’estudi, que és un fenomen molt recent nascut l’any 2004 als Estats Units. La segona part consta d’una anàlisi de l’ús del podcàsting per part dels mitjans de comunicació tradicionals, un examen de l’univers temàtic del podcàsting i un estudi de la figura dels podcàsters independents.

Us he ficat en cita part del text de la introducció d’en Toni on explica el contingut.

El podcast de mossegalapoma apareix, conjuntament amb un munt de podcasts més, dins l’estudi a la part de podcàsters independents, on també recull algunes respostes nostres que vàrem aportar a l’estudi per mitjà d’una enquesta que en Toni ens va fer per correu.

Li agraïm de tot cor a l’amic Dr. Sellas 😛 que ens hagi inclòs en el seu treball i li donem la merescuda enhorabona!

PD: Per cert, en Ludo, que el tenim semi-absent del bloc atrafegat de feina, també està en la recta final per llegir la seva tesi. A l’Abril, previsiblement, farà la seva lectura pública. A partir d’aquell moment també serà en Dr. Ludo. 😀