Benviguts a “Minuts Mosseguis”, un nou podcast dins el podcast de mossegalapoma.

“Minuts Mosseguis” és una extensió del podcast setmanal, sense periodicitat establerta, que recull generalment 1 únic tema i tractat en format de conversa amb els oients del programa.

“Minuts Mosseguis” no s’enregistra des de l’estudi, sinó que es fa més “sobre la marxa”, conversant via Skype amb vosaltres directament o, també, amb un micro en un bar. El que cerquem amb “Minuts Mosseguis” és donar-vos veu i tractar temes que us interessin i fent-vos participar directament, cosa que al podcast setmanal de mossegalapoma és més difícil ja que obliga a que us desplaceu a l’estudi quan enregistrem.

La idea neix de l’enquesta feta a vosaltres, oients, al final de la 8ª temporada on ens vàreu comentar que us agradaria que hi hagués una extensió de contingut, uns minuts més, dins el podcast setmanal. El cert és que “dins el podcast” no és possible ja que l’episodi setmanal es reparteix a les emissores de ràdio locals i ha de tenir una durada controlada d’uns 54 minuts i, a més, tot just acabat d’enregistrar mossegalapoma tot l’equip enregistrem el nou podcast Zetatesters.

Per aquest motiu “Minuts Mosseguis” l’enregistrarem, a banda, i, a més, ho hem volgut aprofitar per afegir la vostra participació.

Inicialment hem pensat que aquest nou espai el distribuirem pel mateix canal i mateix RSS que el podcast de mossegalapoma, per tant, si ja escolteu el programa setmanal el rebreu sense que calgui fer res més. Si creieu que és millor separar les dues produccions, si us plau, feu-nos ho saber.

També dieu-nos què us sembla la idea, feu-nos comentaris, suggeriments, propostes de temes a tractar i, sobre tot, animeu-vos a participar enregistrant l’àudio.

Escriviu-nos a mm(ensaïmada)mossegalapoma(punt)cat. “mm” de “Minuts Mosseguis”, ben fàcil.

Els primers episodis de “Minuts Mosseguis” els tindreu en el vostre canal de podcast, ja sigui iTunes, Spreaker, Pocket Cast, Downcast o qualsevol altre Podcacher o sistema que feu servir per escoltar l’àudio, ben aviat.

amazon_logo_black_510x120

Enllaç d’afiliats a Amazon

podcast iTunes logo

Podcast a iTunes – Deixa’ns comentaris i valoracions