Sense keynotes ni amenaces prèvies Apple ha tancat el Apple Store unes hores i acava d’introduir una pila de novetats a la gama.

Nous iMac amb megapantallotes Ara els iMac son encara més grossos: 21,5″ i 27″. Les velocitats de processador s’enfilen als 3,06 GHZ i fins hi tot hi ha una megabèstia Quad Core. La gama comença a 1.049€ fins a la megabèstia per 1.749€ que considerant que munta un quad core, 4GB, un tera de disc i la Ati Radeon 4850 pot competir amb configuracions senzilles del Mac Pro. I amb un pantallote de 27″ !!!

El MacMinis també creixen, tot i que els preus no son tan minis. I el Macbook es revisa de nou quedant per sota dels 900€ sense firewire ni lector de SD.

Per fer content en Tomàs i la seva rabia al Migthy Mouse “ahí va esa“: Magic Mouse. Un mouse amb multitouch???? Em sembla que aqui lleparé amb la visa. :-/

Però un es pregunta: tantes novetats no mereixen una keynote? Deu ser que gaurden el proper Keynote per quelcome realment especial… ja m’enteneu :-D (Tomàs et tocara pagar l’arròs!)