Vaig conèixer virtualment a Matthew Ebel quan vam punxar les seves cançons a l’episodi 35 del podcast de mossegalapoma, gracies al servei que Podsafe Music Network aporta als podcasters d’aquest planeta cedint el dret de descàrrega i ús de la música dels artistes associats a aquests sistema lligat a Creative Commons.

Quan punxem una cançó d’un artista qualsevol al podcast, un cop pujat aquí al bloc i a iTunes, jo em connecto a Podsafe Music i dono avís d’en quin episodi surt quina cançó.

Podsafe Music envia un correu a l’artista informant-li que mossegalapoma li ha punxat tal o qual cançó.

En Matthew va enviar-nos una resposta d’agraïment per punxar la seva música, i des d’aleshores, estic subscrit al seu newsletter i, de fa poc, segueixo els seus concerts en directe o enregistrats via UStream.

També podeu escoltar les seves publicacions musicals aquí.

A en Matthew, igual que a en Gerard Quintana, al qui segueixo via Facebook, no li calen gaires intermediaris per promocionar-se. Es promocionen molt bé ells tot sols.

Tot i que Matthew viu a Boston (Massachusetts), té uns simpàtics i freakys admiradors al Regne Unit que practiquen arts marcials i fan vídeos amb uns Macs i que van enregistrar aquest fent servir com a banda sonora la seva cançó “Everybody Needs a Ninja” 🙂