Nvidia Titan RTX

CAPSiDE patrocina aquest Podcast

Aquests darrers temps hem estat sentint sovint el concepte “Machine Learning”. L’hem vist relacionat amb algunes aplicacions tipus assistents, reconeixements facials, etc.  Avui parlarem d’una nova aplicació que ens ha sorprès: Nvidia acaba de presentar un nou xip gràfic que fa “Ray Tracing” en temps real aplicant aprenentatge automàtic i que suposarà un nou model negoci pels videojocs.

Part primera

Web Hosting

Elegant Themes

Part 2

Propostes mosseguis

  • (Dani Gaya – documental) The Hollywood Economist 2.0: The Hidden Financial Reality Behind the Movies Si teniu curiositat sobre com es finança una película i el negoci que hi ha al darrera, perq una peli indi pot contractar bons actors?, perq pelis es graven a llocs determinats? I no es precisament per la localització a nivell técnic o artístic, el negoci del vod (vídeo on demand, aka netflix), etc  
  • (Tomàs – servei web) Centenars de milions d’adreces d’email, contrasenyes, històric de contrasenyes i molta altra informació han estat filtrades de molts serveis que fem servir a diari, per exemple Adobe, Dropbox, Linkedin, entre d’altres. Per esbrinar si la teva adreça de mail ha estat filtrada pots recórrer al servei “Have I been Pwned?” https://haveibeenpwned.com – Revisa-ho i et duràs més d’una sorpresa, i canvia la contrasenya i, si el servei en disposa, activa el MFA.
  • (Sinner BOFH – pel·lícula) Monty Pyton Flying Circus

Truquis mosseguis

  • MacOS:
    • Desactivar el so de pujar i baixar el volum al Mac (Shift + Volum)
    • Controlar de forma fina el volum del Mac (Alt + Shift + Volum)
  • Cantonades Actives (afegir una tecla en accions que no volem que s’activin si passem el botó de forma accidental) A preferències.