Dues recomanacions fetes “amb” i “per” Mac:

MacBiXo

La primera de l’amic Miquel, en MacBiXo, que després de compartir estones al peu del canó en la retransmissió conjunta de keynotes i d’haver fet una birra plegats l’altra dia, descobreixo que te un bloc amb temàtica macaire i també amb temes relacionats amb altres empreses de Silicon Valley.

En Miquel treballa també a nivell professional amb Mac amb el que és una garantia de bon coneixedor de la matèria, a banda dels detalls que ha tingut amb mi facilitant-me informació, com en el cas del modem 3G (gracies) 😛

L’altre recomanació és d’un nou i tot just estrenat bloc i pàgina web d’en Markus (en Marc Nogueras) i un company seu que inicien un projecte força interessant.

Kcau DesiGn Blog

En el nou bloc de Kcau desiGn trobareu icones, wallpapers i altres recursos, de qualitat i pensats pels nostres Macs i iPhones.

A la nova pàgina web, encara en construcció, hi haurà un servei de retoc i restauració fotogràfic i d’assistència al disseny.

Projectes de casa nostra fets per companys mosseguis que, a banda de recomanar-vos la lectura, van directament al blogroll “Mac(cat)” i “Fet amb Mac” respectivament.