MacBook Air

Normalment no ens fem ressò dels rumors però en aquest cas tenen certa lògica i apunten a quelcom que fa temps que anem reflexionant: els portàtils d’Apple acabaran tenint tots la forma dels Air.

MacRumors comentava fa uns dies que Apple estaria preparant un MacBook Air de 15 polzades, ampliant els actuals d’11 i 13.

Amb aquest moviment Apple, lluny de marginar al netbook car de la poma, posaria el MacBook Air de 15 al centre dels portàtils per aquells qui volíem un aparell lleuger, portable però alhora potent.

Tot dependrà del processador, la gràfica, la connectivitat i el preu final (tenint en compte que els discs SSD i altres components podrien baixar de preu).

MacBook Air Unibody

Michael Rose a TUAW anava un pas més enllà dient que el teòric nou MacBook Air de 15 serà més un MacBook Pro que un Air, en el sentit que Apple, prescindint de les unitats òptiques internes (DVD) a favor del disseny estilitzat de l’Air i d’una vida de bateria més llarga, situaria el nou portàtil de 15 com el primer de la gama renovada dels PRO amb estètica d’AIR (recordem que els MacBook PRO no han tingut una actualització gran, fora de disc i processador aquests dies, des de febrer, i que s’espera una renovació per Nadal).

I vosaltres què en penseu?