macblogs

De fa temps que alguns de nosaltres hem estat intentant fer una mena de FEED RSS comú als blocs de temàtica Mac en català.

Amb esforç, en Ludo va fer una wiki que al final tenia alguns problemes i obligava a actualitzar-se via cron i en Jordi de Tot-Mac també va fer estar treballant en un format més automatitzat però que vaig haver de treure per que em donava constants errors de html en la meva pàgina per problemes amb el sistema origen.

El projecte de tenir un lloc on es llistessin totes les entrades de tots els blocs que parlen sobre temàtica Apple en català estava un xic aturat fins aquesta setmana…

En Joan Razola, un macaire a qui probablement coneixeu pel seu projecte “Catablocs” ha posat en marxa “MacBlogs.net” que unifica els FEEDS RSS dels blocs i sites sobre temàtica Apple i Mac en vàries llengües i que disposa d’un específic en català.

macblogs

Recordo a en Joan des dels inicis de mossegalapoma. A les poques setmanes de estar el bloc en marxa em va enviar un correu animant-me a seguir i afegint-me a Catablocs. Ja em va expressar aleshores el seu interès pels Macs i pel català; interès que ara es materialitza en aquest nou projecte.

Tothom que teniu un bloc sobre Mac i Apple us hi podeu afegir des d’aquest formulari.