Com bé tots sabeu sóc el fundador del CDPAAQEM (Club De Passeu-vos A Android Que És Millor), Ludo ja et diré a quant puja la quota d’entrada (o et pensaves que podies agafar aquest paper així pel morro?).

A arrel d’això el meu iPhone l’ha heredat la meva parella, que tot sigui dit, per ser un 1G aguanta com un campió, ja que la dóna té l’afició de fer practicar als mòbils esports de risc, més concretament el ponting sense corda, total que s’emporta més òsties que el Rosell en campanya electoral (així com ficat amb calçador… però mola!).

Tot i així he de dir, que el 4G m’ha fet “tilín”, i me’l començo a mirar amb bons ulls.

Per fi Apple se s’ha donat compte que el multi-tasca és necessari (els hi ha costat 3 generacions…) i que tenir varies comptes de correu també… Ara, he de dir, que lo de la pantalla s’ho han currat i molt. Però hauré d’esperar a veure els senyors de Telia a quin preu el posen (ara mateix tenen el 3GS a 290 SEK / mes, i sense pagar res més).

I ara preguntareu: A que coi bé el titol de l’entrada? Doncs des del divendres, que ja no tinc cap pometa! Bé, això no és del tot correcte, tinc un fantastic “pisapapeles” en forma de MacBook Pro!!!

Feia dies que quan el despertava després de fer-lo entrar en repós tancant la pantalla, a vegades es quedaba la pantalla en negre, però després d’apagar-lo i tornar-lo a encendre resucitava.

Però el divendres va morir del tot, no va a tornar a despertar… Vaig començar a forogejar (una mica forçat no?) i llegeixo que alguns MB Pro tenen el “petit” problema, que la targeta gràfica es des-solda de la placa base ¬_¬’

Ho confirmo poguent fer un SSH cap al MB Pro des del MB de mon germà (aka Kekos).

A varis foros posen algunes “solucions” que cap d’elles funciona… miro la web d’apple i reconeixen l’error, pel que amplien la garantia d’aquests models 1 any més. Peeeeeerò, miro factura i el meu té 3 anys i mitg. Sniiiiiiiiiiiiif. I s’ha de cambiar la placa sencera (1500 eurets de res).

Com que el que falla és la gràfica, doncs tampoc puc conectar-li una pantalla… El positiu és que he pogut recuperar totes les dades via SSH (beneït el dia que vaig activar el sshd!).

Total que torno al meravellós món del Linux (que per algunes coses el trobava a faltar) amb un Dell V13. Pasar del totxaco del MB a només carretejar 1,3 Kg també és un que.

No descarto tornar a Apple , però de moment em va bé així, més que res per temes profesionals, a partir de la setmana que ve, em converteixo en Freelance, sóc de la vella escola, i per administrar sistemes prefereixo un Linux.

Però no os salveu de mi amb tanta facilitat, continuaré donant la llaune per aquí, de fet casi que més, ja que si al final no caic en la tentació del 4G, els meus Offtopicazos continuarant caient (en plan cròniques des d’escandinavia… hehehe).

“La manzana ha muerto, viva el pingüino!”

Arnau

Miniatura de l’entrada de blog.taragana.com