Ja dèiem a l’Episodi X que l’important de Leopard és el que porta “sota el capó”. Sembla ser que Apple va fort perquè ahir mateix va treure a la venda la actualització del seu programari de gama professional d’enregistrament d’audio. El Logic pro 8. Però la versió studio que ve acompanyada d’una sèrie d’eines d’edició audio, filtres, intruments virtuals, simuladors d’amplificació, eines per a tocar en directe i altres joguines que fan la boca aigua al podcaster / music aficcionat

Un dia d’aquests ja us diré que tal van els instruments virtuals del Logic Studio comparats amb eines específiques com el Guitar Rig II de Native Instruments. En el cas que la suite d’Apple estigués a l’alçada de les distorsions i efectes guitarreros del Guitar Rig els 450 € del Logic Studio es veuen justificats. Deixant de banda que caldrà ampliar la RAM al màxim que permetin els nostres macs, o arriscar-nos a que ens facin fora de casa i comprar un Mac pro.

Aquest nadal instal.laré la demo i en parlarem amb en Tomàs fent una guiness, no sense prendre clares d’ou per suavitzar la gola.

Ludo per a mossegalapoma.

ps. ja he encarregat el Leopard… el mossegalapoma té efectes secundaris perniciosos per a la vostre cartera.