LiteIcon

Ja n’he parlat en alguna altra ocasió però ho torno a explicar per aquells que, com jo, sigueu uns malalts de la personalització de l’escriptori.

Per canviar les icones, tant de les del sistema com de les aplicacions, jo faig servir el famós Candybar amb la seva corresponent llicència de pagament. La veritat és que el programa va força bé i, a més, inclou una gestió de les llibreries d’icones.

iContainerUna de les gracies de Candybar és la possibilitat de gestionar les noves icones de Leopard 512×512 que t’arriben en un fitxer (de fet és una carpeta) de nom “iContainer” i en un format especial (te una icona en forma de TuperWare amb tapa vermella) i que conté les icones amb atributs. Aquests atributs fan que, per exemple, substituir totes les icones del sistema, no sigui moure-les una a una, si no de cop.

Bé, per aquells que vulgueu una versió una mica més limitada però funcional al 100% i gratuïta podeu fer servir LiteIcon que també disposa d’una versió per Leopard i pot gestionar iContainers.

FONT: Cool OSX Apps