Tots ja hem vist l’iPad i segur algun unboxing i, suposo, us haureu quedat tan parats com jo al veure que només porta el carregador i ja està, ni dock, ni tan sols auriculars.

Això vol dir que caldrà començar a buscar accessoris. De moment tenim els oficials d’Apple (ara us en faig un recull) però segur que aviat vindran de tercers, provablament més econòmics:

Teclat amb Dock

ipad teclat dock

També hi ha un Dock sense teclat. Tothom insisteix que tenir-ho tota l’estona a la mà es fa incòmode ja sigui per teclejar o bé per veure pelis (la funda oficial també permet sostenir l’iPad).

Funda oficial

ipad funda

A banda de protecció ofereix la possibilitat de tenir l’iPad sostingut damunt una superfície plana. Crec que serà un element imprescindible.

Connector VGA

ipad VGA

Necessari si volem fer presentacions o demos amb ell.

Connector Càmera

ipad Càmera

Pensant en marxar de viatge i només portant l’iPad? Doncs sincerament no crec que aquesta sigui la millor solució. Al menys quan jo surto, el MacBook em fa de backup de les fotografies i dubto que l’iPad, per capacitat, pugui fer el mateix.

Més components

A tot això també trobareu sortida d’àudio i vídeo per components amb 2 tipus de cable, un que permet 576p 480p (Apple Component AV) i l’altre cable que permet 576i/480i (Apple Composite AV)

Total, tingeu en compte sumar els preus (encara no disponibles aqui) dels accessoris quan feu els números de la compra.