Letterbox plugin per mail de MAC OS X

El programa de gestió de correu electrònic del MAC OS X, el Mail, és un programa excel·lent. Encara més ara amb Leopard, que incorpora millores interessants com la possibilitat d’afegir tasques o tenir plantilles html associades.

Jo m’hi vaig acostumar a “Mail” amb Tiger des del primer dia. Recordo que va ser la primera aplicació que vaig configurar atenent que tinc múltiples comptes de correu electrònic repartides en diferents sistemes i necessitava un “aglutinador” (els clàssics “tot en 1” que tant m’agraden) de forma urgent per consolidar tot el meu mail POP3, etc…

Mail va resoldre aquesta necessitat i ho va fer de forma genial. A més. La possibilitat de crear, de manera senzilla i visual, les bústies intel·ligents, a l’estil MAC, és realment molt còmode i fàcil de fer anar i ajuda força a tenir el correu realment ben endreçat.

Hauré de fer un petit tutorial o un LVT sobre el Mail (ho fico en el TODO com a tasca en el propi Mail) 😛

Bé, jo tinc el mail sempre obert en un “spaces” totalment dedicat en el meu MAC, per tant utilitzo tota la no massa gran pantalla de l’iMac de 17”. Per això em resulta molt útil aquest nou i gratuït plug-in que permet veure el detall dels correus, en lloc de la part inferior (per defecte en mail), al lateral dret, el que facilita força la lectura sobretot en pantalles amples. El Plug-in es diu Letterbox.

FONT: CoolOsxApps.net