No m’en puc estar… Se que havia dit que no ho faria però m’ha arribat i vaig a instal.lar-lo.

Úniques Precaucions del Daredevil: fer copia de les fotos, els documents ( amb la tesi!!) i els episodis de Battlestar Galactica que estic veient en el disc dur firewire extern  (amb particions Data i Lore , perquè soc trekkie)  i em vaig a tirar a la piscina com un salvatge. Ni erase ni rewind. Ho endinyo al damunt i a veure que tal ho fa. sinó sempre puc formatar i instal.lar desde zero.

Coses que vull veure especialment si van o no (curiositat que té un):
* el plug in Aspell pel diccionari en català
* iWork 08
* Apperture
* Widgets
* El dispositiu firewire (berhinger FCA202)de so que no m’anava massa bé amb Tiger com ja he explicat a alguna altre banda
* Firefox+ plug ins + bookmarks
* Thunderbird + plug-ins + bookmarks (tot i que migraré segurament a mail)

Desitgeu-me sort. Seguiré informant (desde Leopard)

Ludo per a mossegalapoma.