Ja gairebé el tenim aquí el nou MAC OS X Leopard.

Avui comença l’APPLE EXPO a París que durarà fins aquest dissabte 29 de Setembre i que com segur ja coneixeu ve a ser una fira de productes i empresses al voltant d’APPLE i els MAC.

Serà interessant veure quines novetats hi ha, sobre tot de software i, no és segur, però probable que APPLE expliqui quelcom. Jo espero que comentin alguna cosa de Leopard. Segur que durant la fira també es parlarà de l’iPhone i Orange.

Tornant al Leopard, sota el meu parer el programari més important d’APPLE és, sens dubte, el MAC OS X. El sistema operatiu base i “joia de la corona”. I sembla que tot ja està cuinat respecte a la nova versió.

També sota un criteri personal, l’aparell que jo puntuu més alt dels APPLE és, sens dubte, els iMacs. Un equilibri perfecte entre qualitat, preu i prestacions per un ordinador de sobretaula magnífic i que, com ja he comentat vàries vegades, ha canviat la meva percepció de la informàtica com a usuari.

Aniré seguint les novetats al Bloc d’Apple en Català on segur, en Miquel Labòria, ens farà un resum.

Us fico aquí el link dels “expositors” a l’APPLE EXPO: la llista és immensa. S’hi tingués la sort d’anar-hi (que no la tindré) no em perdria els següents stands: ADOBE, PARALLELS, OPENOFFICE, CLIC-MEDICAL, DIGIDESIGN, ELGATO, UNIVERS-SON, LOGITECH, VMWARE…. en fi, m’aturo o us els escriure tots 😉