legal

Dades de contacte

Mossegalapoma és un podcast en català grupal i sense ànim de lucre que va començar a enregistrar episodis al maig de 2007.No som cap societat comercial.

Ens trobaràs cada dimarts a la UPC Campus Nord, carrer Jordi GIrona 1-3 08034-Barcelona.

Ens pots contactar a legal [arrova] mossegalapoma.cat

Contingut i propietat intel·lectual

El contingut del blog i del podcast de mossegalapoma és de distribució lliure i no comercial. Qualsevol menció parcial o total del contingut, ja sigui escrit o dels àudios del programa estan subjectes  a una llicència de reconeixement-No comercial-Compartir Igual 4.0 de Creative Commons.

Mecenes i Afiliats

Les despeses de Mossegalapoma es financen mitjançant un programa de mecenatge amb l’Aixeta, amb aportacions puntuals o periòdiques dels oients, i per mitjà del programa d’afiliats d’Amazon, on s’obtenen ingressos per les compres adscrites que compleixen els requisits aplicables.

Responsabilitat d’autoria, comentaris i dades que es conserven

Cada autor és responsable únic del text dels seus articles i cada usuari ho és dels seus comentaris. A tal efecte es conserven les dades d’identificació per possibles derivacions legals.

Tots els comentaris d’aquesta publicació estan moderats i s’esborraran, a criteri de l’administrador, si es consideren ofensius, propagandístics o no relacionats amb el tema o article on es facin.