Amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya.

cartell docs barcelona 2021

Avui parlarem del festival DOCS Barcelona i del projecte educatiu “Learning by Docs” amb en Joan Gonzalez. Això serà a la primera part del programa.

Anunci: A Mossegalapoma fem servir Riverside per enregistrar els podcasts.


PART 1:

Projecte “ Learning by Docs” per a fer que els documentals contribueixin al sistema educatiu en aquelles matèries que el sistema necessiti.

Actualment tenim una petita plataforma Alfa que mostra un exemple del que tenim al cap i el 22 de maig, dins el DocsBarcelona, presentarem el projecte amb la  plataforma definitiva. La plataforma actual està sent testada per 19 centres educatius de secundaria, 3 universitats i mes de 280 professors. El projecte es començarà a implementar l’agost del 2021 a Alemanya i al setembre també a l’Estat espanyol i a Grècia.PART 2:

Apple

Nou servei d’Apple Music Hi-Fi sense compressió i amb àudio espaial Dolby Atmos pel mateix preu que la suscripció actual.

Fes el test d’audició.

Signal i Facebook

Signal desenmascara a Facebook amb tot un seguit de publicitat reveladora. 

AXA

AXA, la companyia d’assegurances de matriu francesa, ha comunicat que la seva cobertura per ciberseguretat deixarà de cobrir el pagament d’indemnitzacions a delinqüents de ramsomware.

 


Propostes Mosseguis:

 • (SinnerBOFH – Podcast) A qui l’interessi els temes de geoestratègia i vulgui tenir un mínim de consciència del que es remena a Rússia i a Xina, i cregui que de tant en tant necessitem una dosi de realitat, os recomano escoltar aquest episodi del Modern War Institute, un Think Tank de West Point que treballa per detectar els propers conflictes i com fer deterrence (dissuasió) per a que no s’arribi a la fase de pegar-se trets.
 • (SinnerBOFH – Vehicle elèctric) Pels que volem un vehicle elèctric amb aquestes característiques:
  • 1. A més baix preu que un Tesla.
  • 2. Fet amb independència de materials fabricats per ma d’obra esclava a la Xina.
  • 3. Que el condueixi un bomber guaperes/una mossa formosa/(introdueixi aquí el seu ideal de bellesa)

Doncs podrem tenir dues de les 3 característiques anteriors: Un nou motor elèctric alemany, que no fa anar imants xinesos, més barat, que durarà mès per tenir menys punta de fricció, i que tindrà més autonomia (arriba a 95% d’eficiència). La producció en massa es preveu pel 2024. Ja podem començar a estalviar per instal·lar un carregador de vehicle elèctric a casa, una bateria i unes plaques solars. 

 • (SinnerBOFH – Aviació)  Per a que la Cafetereta vagi més ràpida: Un sistema de propulsió per arribar a Mach 17 (Mach Disset, 21,000 km/h) mitjançant un Motor de detonació d’ona obliqua. Quan tingui clar com va, amb en Toni, uns tornavisos, cinta americana i una Graellada de carn, modificarem la Cafetereta per passar-nos pel folre i les manilles els límits de velocitat de les aerovies catalanes. 
 • (Pere Ferrando – Sèrie) A HBO: ‘The godfather of Harlem’: el moviment pels drets civils, Cassius Klay i Malcom X es mesclen amb les famílies de la màfia de Nova York.
 • (SinnerBOFH – Sèrie) Estic mirant una “Sit-Com” a Netflix que, a part dels riures, informa dels problemes típics de les famílies Afro-americanes aquí als USA. Es diu “THE UPSHAWS”. En comptes de mostrar famílies Afro-americanes riques (“Els Cosby”, “El Príncep de Bel-Air”) va d’una família treballadora. Molt interessant des dels punts de vista socioeconòmics i de com es discrimina als USA per raça, una cosa que no he entès mai. Fa riure força mentre fica llum a les situacions que només viuen els Afro-americans. Hi ha una temporada sencera (10 episodis.) 
 • (Marc – Sèrie) “Jupiter’s Legacy” – Superherois a Netflix.