djs soulmates

A la darrera Assemblea del GUA Català, i en representació seva, havia agafat el compromís de donar, ahir, al Lancelona Lan Party, una xerrada sobre eines i experiències Web 2.0 amb exemples pràctics de com crear un podcast d’àudio i vídeo amb Mac.

La idea de participar en aquest event havia estat d’en Sanse i, amablement, es fa oferir a compartir amb mi la presentació en la que havíem estat treballant aquesta setmana.

La llàstima és que al final, per manca d’assistents, la vam haver d’anular. Suposo que l’indret i l’horari (de 20:00 a 22:00) no era el més indicat.

En qualsevol cas, la part més interessant de la meva visita ahir al Lancelona va ser conèixer gran part de l’equip de Soulmates, projecte on diversos dj’s amants de la música Soul, Disco i House, i on en Sanse participa de forma activa, s’han unit per punxar i fer-nos passar una molt bona estona.

Ahir la gent de Soulmates estava punxant en la zona de descans de la Lanparty i vaig poder saludar-los i veure com treballaven.

taula dj soulmates

El disc de vinil que veieu a la imatge anterior no és tal disc. No conté música. Emet un senyal que el dj controla com si fos un vinil i, enllaçat via usb amb el Macbook i el programari que veieu en ell, serveix per controlar completament ritme i mescles de la música. Increïble.

Al final va ser una estona entretinguda, comptant que a més va aparèixer el meu cosí que feia dies que no el veia i que tots ens vam apuntar a anar al SuBorn Club (local on punxen els Soulmates de tant en tant) el proper dissabte 13 de Setembre a partir de les 23:00h.

Us hi apunteu?

PD: Sento la mala qualitat de les imatges, les vaig fer amb el meu horrible pols i l’iPhone 🙂