toni sellas

L’amic Toni Sellas, periodista, professor i podcàster català, ha fet una remodelació de la seva interessant aportació de continguts a Internet tant pel que fa al seu bloc com al seu podcast.

I ho fa en un procés similar al que vàrem fer fa un temps enrere a mossegalapoma, centralitzant-ho tot en un punt únic d’entrada: en el seu cas, tonisellas.cat, i des del bloc anterior apuntant al seu remodelat podcast: “Connectant els punts“.

Connectant els punts és l’evolució del seu anterior podcast “Cabòries digitals“. El nou nom, ell mateix ho explica en el darrer episodi, prové d’una de les parts en les que l’Steve Jobs, va dividir el seu famós discurs a la Universitat d’Stanford.

Només quan la vida passa i pots mirar enrere, te n’adones que cada petita decisió està connectada, els “punts” connectats, les decisions, dibuixen un camí, el camí que t’ha portat a estar on estàs ara.

En Toni també canvia, millor dit amplia, el contingut del seu bloc, afegint-hi nous temes personals i professionals que l’interessen a banda del món dels mitjans de comunicació que ha estat un eix vertebrador del seu bloc, de sempre.

En aquest sentit, en el del món dels mitjans, el darrer podcast inclou una interessant entrevista amb l’Oleguer Sarsanedas, director de Catalunya Ràdio, on repassen el present analògic i el futur digital d’aquest mitjà. Us la recomano!

N’he aprés molt de l’amic Toni, per això li desitjo molta sort, ànims i continuïtat en aquesta remodelació i com sempre li dic: “ens llegim, ens escrivim, ens escoltem i ens veiem”.