Amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Plaques fotovoltàiques amb logo som energia

A partir del primer de Juny de 2021 entrarà en vigor la nova estructura tarifaria del consum elèctric. Per a contractes domèstics i petites empreses (fins a 15KW) s’aplicarà la tarifa 2.0TD que tindrà tres períodes horaris amb tres preus de l’energia diferents. Comptem amb la presència d’en Josep Prat, que formo part de l’equip de Mercat Elèctric de la cooperativa Som Energia, per a explicar-ne detalls i implicacions.

Anunci: A Mossegalapoma fem servir Riverside per enregistrar els podcasts.


PART 1:

Les noves tarifes elèctriques explicades per Som Energia al seu blog.Propostes Mosseguis:

  • (Carlos Martinez – Vídeo) He trobat un vídeo molt curiós on es veu a slowmotion com l’apple watch expulsa aigua de l’interior després d’haver-lo fet servir sota l’aigua.
  • (Andreu Guinart – Llengua) “La Incorrecta” és un projecte que tenen dues germanes de Banyoles. La seva màxima és correcció o barbàrie. Sempre des de la ironia. Són molt actives a Instagram i venen marxandatge amb els seus missatges. Aquest Sant Jordi han presentat un llibre que es diu Parla bé collons! Que és un manual de llengua molt i molt divertit, amè I complet!
  • (Radurdin – Pel·lícula) La pel·lícula “El círculo“. La Emma Watson es una noia que comença a treballar a una empresa tecnológica (mescla d’Apple i Google)  i es comença a enredar amb el tema de la privacitat, publicant tota la seva vida, perquè el seu cap, Tom Hanks , es una espècie de Messies que creu en la total transparència. No es que sigui una obra mestre però es deixa veure i planteja uns quants temes interessants.
  • (SinnerBOFH – Pirateria) Recomano mirar el vídeo de l’advocat David Bravo, on explica el cas real en que una gran empresa va fer pirateria de l’obra d’un professional, un fotógraf al que conec. 
  • (Joan Betbesé – Oculus Quest 2) Qui tingui unes ulleres VR Oculus Quest 2 o estigui interessat que miri aquest vídeo.  Ens agradarà més o menys però Facebook ha passat la mà per la cara a Apple, q ja fa tard amb les seves ulleres. En aquest video podeu veure com activar la visió AR en les ulleres. Impressionant! I també aquest vídeo.
  • (SinnerBOFH – Pel·lícula) Pels qui odiïn amb passió a Harry Potter- A la pel·lícula “Guns Akimbo”, pots passar una bona estona gaudint mentre psicòpates assassins ens volen carregar al maleït Daniel Ratcliffe, el protagonista de Harry Potter. Cada cop que sagna, ets fots un xupito i li dediques un tall de mànigues mentre crides “fot-te, maleït Harry!”. Diversió assegurada i descàrrega d’adrenalina. La recomanació ès veure la pel·lícula a casa, perquè després dels xupitos caminaràs més tort que el parc natural d’Aigüestortes. He trobat aquesta joia a Amazon Prime.