Amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya.

La democràcia mor al núvol - Josep M. Ganyet

L’amic Ganyet ha tret un nou llibre “La Democràcia mor al núvol”, i aprofitem per a que ens parli del llibre i conversem sobre l’actualitat tecnològica.


PART 1:

  • La necessitat d’escriure quelcom divulgatiu. El fet de ser objecte d’un atac pel software espia “Pegasus”, i arrel d’haver publicat diversos articles, l’editorial Penguin Llibres li va oferir l’oportunitat d’acabar-lo d’escriure i publicar-lo.
  • El llibre és una diagnosi d’on som a nivell del capitalisme de vigilància.


PART 2:


Propostes Mosseguis:

  • (Karlustarlux – IA) Heu llegit sobre Microsoft implantant IA al Teams? Per 7$/mes la IA farà un resum de la xerrada, recomanarà tasques i dividirà la conferència en capítols
  • (Radurdin – Podcast) Alguna vegada us he recomanat un podcast que es diu “A ciencia cierta” que m’agrada força, i es de temàtica variada, des de física a biologia, passant per química, antropologia… Doncs el mateix director ara fa “Oscilador armónico ” que es bàsicament de física i matemàtiques. Molt interessant.
  • (Joan Betbesé – Xiaomi) Xiaomi presenta les seves noves ulleres de Realitat Augmentada “Wireless AR Glass Discovery Edition