CampusMac

Per coincidència de dates amb la preparació prèvia i el propi viatge de vacances no he pogut estar a la CampusMac 2007 de Barcelona tot just acabada fa una setmana.

Lamento molt no haver pogut estar-hi, encara que fos per treure el nas i veure a la penya. M’hagués fet molta il·lusió conèixer personalment a gent com Unamito, l’Alberto Lozano, en Pedro Aznar i tants i tants d’altres que he estat llegint des que vaig descobrir els APPLE i dels que he rebut molta ajuda llegint els seus blocs, fòrums i comentaris.

Se que hi ha molt bona gent a la CampusMac i, llegint els comentaris al ForoMac la gent s’ho ha passat d’allò més bé i l’event ha funcionat de primera.

També m’hagués agradat trobar-me amb coneguts del subforo d’Apple de TodoPocketPc com en JordiMac i d’altres que vaig conèixer en una mini quedada fa uns mesos i que és gent molt agradable.

Volia agrair públicament a Unamito, de l’organització, que va tenir l’amable detall de convidar-me, fins i tot amb un passe d’un dia gratis. De debò que em va saber molt greu no ser-hi.

Esperem que sí pugui ser l’any proper.

Us convido a que reviseu el bloc diari de la campus d’enguany i veieu els continguts dels tallers, les fotos i els vídeos i us animeu també com jo de cara a la propera. No només hi ha tallers i cursos si no que es fan un munt d’activitats lúdiques que fan de la CampusMac un event alhora pràctic i divertit.

Enhorabona a l’Organització!!!