Com ja vam anunciar, ahir ens vam trobar una vintena de mosseguis per desvirtualitzar-nos al Bar Kimera de Gràcia, per inaugurar la 4ª temporada del podcast i amb el principal objectiu de passar una bona estona junts i fer-la petar.

Agraïm a tothom que va poder assistir-hi. Som conscients que entre setmana i a la tarda-vespre molts mosseguis no podien ser-hi. Per tant la propera la farem en cap de setmana.

Entre les anècdotes i activitats, comentar-vos que vam sortejar un val de 100€ per compra de qualsevol producte en botiga cedit per Microgestió (i que va guanyar en Marc Miramunt#etfelicitonoi), que en Deif, en Daniel i companyia (macaires des de fa 20 anys!) vam portar una foto que s’havien fet amb l’Steve Jobs a New York! (i no és conya), que va sobrar pica-pica (no gaire), que vam comptar amb la Gessica, en Giovanni i la Sandra de l’empresa ASTER que dissenyaran el nou logo de mossegalapoma, i que Rai no va menjar pica-pica, va menjar “llengua” (la gent s’escapolia com podia de tanta xarrera que li va agafar, alguns encara manifesten mal de cap avui)

Havíem d’acabar a les 21h però a quarts tocats d’onze encara hi havia mosseguis.

Us deixo amb les primeres fotografies (pèssima qualitat, però tenen valor testimonial) i n’afegiré més a mesura que els que vareu assistir me les feu arribar.

L'Aitor i en Marc - farandulistes 🙂

En Kinderbueno, en Dani i un nou mossegui!

L'equip d'Aster: Sandra, Giovanni i Gessica

En Deif, en Daniel, en David i més mosseguis mostrant la FOTO

La FOTO de més aprop!

Mosseguis, ens trobem a la propera!!!

PD: Gràcies Marco pels cartells i en especial pel de la “Trobada Mossegui” que va quedar genial!