nou macbook

Estic esgotat però molt content d’haver viscut aquest seguiment conjunt amb tots vosaltres de la Keynote d’Apple on s’han presentat els nous Macbooks.

Us faig una crònica del seguiment i parlo del guanyador de l’iPod, després del salt:

Nous MacBooks

En Ludo ja ha deixat la seva opinió i jo només afegiré tres coses breus.

Una: El vídeo d’Apple de presentació del nou MacBook m’agrada força.
Dos: Tema tècnic. El port firewire 800 només estarà disponible en els nous MacBooks PRO.
Tres: El nou MacBook m’agrada, tot i que no hi ha peles per renovar l’antic
🙂

Seguiment:

Vull felicitar a en MacBiXo que ha estat tota la retransmissió a peu del canó. Jo he hagut de marxar a estones per efectuar el sorteig. També vull felicitar al Miquel per la bona pensada de crear un canal LIVE! i compartir-lo amb Mossegalapoma, malgrat no hàgim tingut gaire temps de provar el sistema.

Demanar també disculpes als que heu deixat missatges en el canal LIVE! i aquests no s’han passat en “directe“. El sistema que hem fet servir ens obligava a clickar manualment damunt de cada comentari que es volia transportar i no hem tingut temps material de fer-ho i alhora anar revisant les fonts, pujar fotos, comentar, etc.

Les fonts bàsiques d’informació han estat Gizmodo, Engadget i d’altres mega-sites ianquis que son els qui realment tenen pasta i proximitat per enviar gent dins la sala.

Agraïr-vos a tots (heu estat un mogollón) la vostra companyia en aquesta primera transmissió en directe, i en català, des de dins dels blocs (ja vàrem fer un seguiment per TV-Streaming. Recordeu?)

Guanyador de l’iPod nano de 8GB

ipod del guanyador

Pocs minuts després de les 19:30 he fet el “randomize” per a que em donés 5 números aleatoris (5 pre-candidats) a guanyadors al sorteig.

Havia anat tan a tope, que no podia seguir-vos per l’iChat i feia una estona que havia vist que s’havia hagut d’obrir una segona sala (AppleCat2) doncs la primera s’havia fet petita.

S’han tingut en compte el nombre total de persones de les dues sales.

El primer número de la llista era el 24 que corresponia, en ordre de la sala començant per la primera, a Kinderbueno45 (David Bueno), que havia deixat comentari a mossegalapoma.

Quan li he obert una finestra privada del xat dient-li….

Bones… T’importa que et faci un parell de preguntes?

…ja se’l sentia cridar d’alegria des d’Olèrdola.

He comprovat que hagués deixat el comentari i ha contestat correctament a les dues paraules claus: “granota estrafolària“.

Enhorabona al David i ja hem contactat amb ell per fer-li arribar l’iPod de color taronja, segons la seva expressa petició.

Us recordo que l’obsequi del sorteig ha estat gràcies a l’empresa patrocinadora Microgestió.

Reviure el seguiment

Us enllaço el detall complert del seguiment en directe LIVE! que ha publicat en Miquel:

Gracies a tots i fins la propera Keynote en català!!!