ATENCIÓ: Sortegem 2 vals de descompte del 15% de compra cedits per AlertaiPhone. Participeu fent un Twit amb el Hashtag #AlertaKeyCAt i seguint a AlertaiPhone, mossegalapoma i el Bloc d’Apple en Català a Twitter. Donarem els guanyadors al final de la Keynote.

Keynote del 4 d'Octubre de 2011 - iPhone5

Com ja és tradició, avui a partir de les 18:30, farem el seguiment conjunt de la Keynote que Apple ha programat a Cupertino per presentar, suposadament, el nou/nous iPhones i altres novetats relacionades.

Tenim ja preparats els canals de directe a mossegalapoma i al Bloc d’Apple en Català.

També podeu seguir els comentaris sobre la Keynote via Twitter sota el hashtag #KeyCat, comentaris que passen automàticament al seguiment en directe que tenim als blocs.

Infinitat de rumors, com és habitual, han esclatat a les darreres hores, dels quals cap destacar la possible sortida a la llum no només d’un nou model d’iPhone, el 5, si no també un de “low cost” 4S. Estem davant d’una diversificació d’iPhones? Un de bàsic i un de “Pro”?

Els analistes americans destaquen que Apple hauria d’entrar en el mercat dels smartphones de gama mitja-baixa per a poder competir amb Android que es distribueix en un ampli ventall de marques i preus, i, de ser certa aquesta previsió, Apple podria reconvertir l’actual iPhone4 en el menor de la gama.

A més, és clar, afegint nous models amb la capacitat de reconeixement de veu (que difícilment tindrem en català) dins una nova funcionalitat denominada “Secretària Personal” o “Personal Assistant” només disponible pels iPhones nous, i que un ex-empleat de la companyia Siri, adquirida per Apple, podria haver filtrat.

Sigui com sigui, el mercat espera un moviment d’Apple que, em temo, serà més comercial que tecnològic.

A partir de les 19h ho veurem